Jack Grealish’in ‘ev’ korkusu! Aşamıyor

Manchester City'nin oyuncusu Jack Grealish yedi ay önce evini soyan hırsızların hâlâ yakalanmamış olması yüzünden endişeli. Futbolcu ve ailesi olayın şokunu üstünden atamadı.

Spor 22 Temmuz 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Jack Grealish ve ailesi hırsızların yakalanmamasından dolayı endişeli.

Manchester City’den Jack Grealish’in 5,6 milyon sterlin değerindeki evi geçen aralık ayında soyuldu. Hırsızlar yıldız futbolcunun evinden yaklaşık 1 milyon sterlin değerinde mücevher ve saat çaldı. Hırsızlar eve girdiği sırada ise Grealish’in sevgilisi Sasha Attwood ve 10 aile üyesi daha evdeydi. Yaşanan hırsızlık olayının ardından helikopter ve arama köpeklerinin de katıldığı geniş çaplı bir arama başlatıldı. Araştırma sırasında hırsızlığı yapan çetenin olaydan bir ay önce Jack Grealish’in evine girmeye çalıştığı fakat yakınlarda polis arabası görünce korkup kaçtıkları ortaya çıktı.

The Sun’a konuşan bir kaynak ise Jack Grealish’in aralık ayında yaşanan bu olay yüzünden hâlâ endişeli olduğunu aktardı. Yedi ay olmasına rağmen bir tutuklama olmamasının Grealish’e soyguncuların asla yakalanamayacaklarını düşündürttüğü belirtildi. Kaynak diğer ifadelerinde ise şunları söyledi: “Bu durum onu ​​tamamen perişan etti. Hem Jack hem de ailesi çok kötü etkilendi. Olayın üzerinden yedi ay geçti ve henüz kimse tutuklanmadı. Polis ise olayı araştırdıklarını söylüyor ancak hırsızların ülkeden kaçtıklarına dair gerçek bir korku var. Jack, asla yakalanamayacaklarından ve bunu tekrar yapacaklarından endişe ediyor.”

Evi soyulduğu sırada Manchester City – Everton maçında forma giyen Jack Grealish karşılaşmanın ardından yaşananları öğrendi. Maç sonrasında açıklamalarda bulunan City Teknik Direktörü Guardiola ise “Ailesi içerideydi, bugün durum bu, modern zamanlarda birçok şey oluyor. Kendisi ve ailesi için kötü bir an oldu ama neyse ki ailesi zarar görmedi” demişti.

Yusuf Yazıcı bu kez hırsızları yakalattıYusuf Yazıcı bu kez hırsızları yakalattı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.