Hay aksi: Olimpiyat şampiyonu cüzdanını ve ekipmanını çaldırdı

Belçika'da takım minibüsüne giren hırsızlar Olimpiyat şampiyonu Avustralyalı bisikletçi Logan Martin'in cüzdanını ve ekipmanını çaldı.

Popüler 25 Temmuz 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Olimpiyatlar için gelen Avustralyalı bisiklet.i Logan Martin ve soyulan minibüsü

Belçika’nın başkenti Brüksel’de takım minibüsüne giren hırsızlar 2020 Tokyo Olimpiyatlarında altın madalya alan BMX serbest stil şampiyonu Avustralyalı bisikletçi Logan Martin’in cüzdanını ve ekipmanını çaldı.

Önceki gün camı kırılıp soyulan minibüsü Instagram hesabında paylaşan Martin bu durumu “çılgınca bir başlangıç” diye niteledi: “Minibüsümüze hırsız girdi. Neyse ki bisikletlerim içeride değildi ama bisiklet çantalarım bazı eşyalar oradaydı. Çoğu eşyamız odamızdaydı ve çoğunu da geri alabildik. Cüzdanımı, sırt çantamı ve birkaç başka eşyamı kaybettim ama genel olarak çok kötü olmadı. İnsanların böyle şeyler yapma ihtiyacı hissetmesi üzücü.”

wionews.com’un haberine göre Martin ve takım arkadaşları çalınan bazı çantalarını üstlerindeki kimlik etiketleri sayesinde bir bankın yakınında buldu. Yine de hırsızlar çantaların içindekileri tamamen dağıtmıştı. Avustralyalı şampiyon eldivenini ve diğer ekipmanını bankın yakınlarında  buldu.

BMX bisiklet yarışı 1 Ağustos’ta çeyrek finallerle başlayacak ve 3 Ağustos’ta sona erecek. BMX serbest stil ilk kez Tokyo 2020 Oyunları’nda yer aldı ve Martin burada altın madalya kazandı. 30 yaşındaki sporcu bu başarıyı bir kez daha tekrarlamak istiyor.

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.