Uygulamadan tanıştığı flörtü az daha sonu olacaktı: Canını ‘seni sevdim’ diye bağışlamış

Flört uygulamasından tanıştığı genç kadınla birlikte eve giden 39 yaşındaki Ö.I. az daha cinayet kurbanı oluyordu. Anlattığına göre şu an hayatta olmasının tek sebebi kendisine saldıran dört adamdan birinin onu 'sevmesi.'

Gündem 29 Temmuz 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı

39 yaşındaki Ö.I. Ankara’nın Çankaya ilçesinde ikamet ediyordu. Yalnızdı. Bir gün flört/arkadaşlık uygulaması üzerinden ‘Salih20’ rumuzlu genç kadınla konuşmaya başladı. Araları iyiydi, yüz yüze de görüşmek istedi. Sonunda buluştular.

20 yaşında olduğunu söyleyen kız kendini ‘Ece’ olarak tanıttı. Birlikte eve gittiler. Keyifli de vakit geçiriyorlardı. Bir ara kadın kapının önünde duran ayakkabıları içeri alacağını söyleyerek kalktı. Ancak bunun yerine H.S., U.A., U.Ş. ve E.D. isimli dört kişiyi içeri soktu.

Eve giren dört erkek Ö.I’yı döverek 100 bin lira değerindeki iki cep telefonunu, bilgisayarını ve banka hesabındaki parayı aldı. Bununla da yetinmediler. Adamın videolarını çekerek “16 yaşındaki kardeşimizin bu evde ne işi var? Elinde ne var ne yok bize vereceksin. Şikayetçi olursan videoyu herkese gönderirim. Seni rezil ederiz” diyerek tehdit ettiler.

‘Seni sevdim’

Ö.I. bu kişiler evden çıkıp gittikten sonra soluğu Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nda aldı. Sabah gazetesinde yer alan habere göre şikayet dilekçesinde yaşadıklarını şöyle anlattı:

“Beni evimin balkonuna döverek götürdüler. Masadaki iki adet cep telefonumu aldılar. Daha sonra U.A. alkol şişesiyle kafama vurdu. Banka şifremi isteyerek kendisine para gönderdi. Cebimdeki son nakit parama kadar aldılar. Evden çıkarken bana doğru ‘Bunu Mamak’a götürelim, dağa kaldıralım, uyuşturucu aldıktan sonra öldürürüz’ dediler. Korktuğum için bağıramadım. Son olarak U.A. ‘Seni sevdim’ diyerek elini omuzumdan çekti ve taksiye binip gittiler.”

Üç kişi tutuklandı

Soruşturma kapsamında yakalanarak gözaltına alınan H.S, U.Ş. ve E.D. ‘yağma’, ‘konut dokunulmazlığını ihlal’, ‘kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ ve ‘kasten yaralama’ suçlarından tutuklandı.

25 ilin polisini peşine takan 'bin bir sesli' dolandırıcı yakalandı: Hak ettikleri için dolandırıyorum25 ilin polisini peşine takan ‘bin bir sesli’ dolandırıcı yakalandı: Hak ettikleri için dolandırıyorum

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.