‘Beni bulmak isterseniz denizin dibine bakın’ demişti, cesedini dalgıçlar buldu

Kuşadası'nda üç gün boyunca aranan Bayram Ali Koç'un son mesajı 'Beni bulmak isterseniz denizin dibine bakın' sözleriydi. Üç günün sonunda Koç'un cesedi denize giren bir dalgıç tarafından bulundu.

Gündem 31 Temmuz 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Bayram Ali Koç.

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde yaşayan 55 yaşındaki Bayram Ali Koç’un üç çocuğu vardı. Kuşadası Belediyesi’nde çalışan Bayram Ali Koç’tan üç gündür haber alınamıyordu. Ailesi de polisle beraber onu arıyordu. Bir de ailesinin elinde bir delil vardı. Bayram Ali Koç “Beni bulmak isterseniz denizin dibine bakın” diye sesli mesaj göndermişti. Nitekim söylediğinin doğru olduğu ortaya çıktı.

Dün akşam saatlerinde Kuşadası Adakule yakınlarında dalış yapan amatör dalgıç denizin dibinde boynuna taş bağlı bir erkek cesediyle karşılaştı. Dalgıç durumu Sahil Güvenlik ekiplerine bildirdi. Ekipler yapılan çalışmayla cesede ulaşıp sudan çıkardı. Cesedin 26 Temmuz’dan bu yana kendisinden haber alınamayan Bayram Ali Koç’a ait olduğu belirlendi. Koç’un cansız bedeni otopsi için adli tıp kurumunun morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Ayvalık'ta denizde kayboldu, cesedi Foça'dan çıktıAyvalık’ta denizde kayboldu, cesedi Foça’dan çıktı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.