Zeus’a yakın bize uzak: 2365 metre yüksekte DJ performansı

Antalya'nın Kemer ilçesindeki 2 bin 365 metre yükseklikteki Tahtalı Dağı'nın zirvesinde bu yıl altıncı kez 'Meet Zeus' adlı elektronik müzik festivali düzenlendi. Büyük ilgi gören festivalde 19 DJ performans sergiledi.

Kültür Sanat 7 Ağustos 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı

2.365 metre yüksekte elektronik müzik festivali. Kulağa ilginç gelen bu etkinlik geçen hafta sonu Antalya’nın Kemer ilçesinde Tahtalı dağında gerçekleşti. Türkiye’nin en önemli turizm destinasyonlarından birinde bu yıl altıncısı gerçekleşen Meet Zeus etkinliği kapsamında 19 DJ performans sergiledi.

Meet Zeıs festivali iki gün sürdü.

20 derecelik sıcaklık farkı

İki gün süren festivale çok sayıda yerli ve yabacı turist katıldı. Farklı saatlerde 19 DJ’in performans sergilediği etkinlik gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü. Deniz seviyesinde nemin etkisiyle 35- 36 dereceyi bulan sıcak hava etkisini gösterirken festivale katılanlar Tahtalı’da gündüz 20, gece 12 dereceye kadar düşen havada eğlendi. Festival Avrupa’nın en uzun teleferik hatlarından Olympics Teleferik’in binasında gerçekleşti. Türkiye’nin en uzun teleferik hattının da başlangıç noktasında yapılan festivale sadece Türkiye değil başta Avrupa olmak üzere farklı coğrafyalarda turistler de katıldı.

Deniz seviyesiyle 20 dereceyi aşan sıcaklık farkına rağmen 2.365 metre yüksekte müziğin ritmine ayak uyduran dinleyicilerin büyük ilgi gösterdiği Meet Zeus festivalini bine yakın müziksever yerinde takip etti.

Aziz Öfke James Hetfield 61 yaşındaAziz Öfke James Hetfield 61 yaşında

 

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.