Mersin’de korkutan kaza: Demir kapıya tırmanan yedi yaşındaki çocuğun çenesine korkuluk saplandı

Mersin’de apartmanın demir kapısına tırmanırken düşen yedi yaşındaki bir kız çocuğunun çenesine demir korkuluk saplandı. İtfaiye ekipleri tarafından kesilen korkulukla hastaneye kaldırılan çocuk, ameliyatla kurtarıldı.

Gündem 11 Ağustos 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı

Özellikle apartman ve site içlerinde çocukların gözetimsiz kaldığı anlarda meydana gelen kazalar, ciddi yaralanmalara ve bazen ölümcül sonuçlara yol açabiliyor. Mersin’de yaşanan bu olay da ebeveynleri fazlasıyla korkutan cinsten.

Mersin’in Yenişehir ilçesinde yaşanan talihsiz olayda, sokakta bulunan bir apartmanın demir kapısına tırmanan yedi yaşındaki bir kız çocuğu dengesini kaybederek düştü. Ne yazık ki, düşme sırasında çocuğun çene kısmına demir korkuluk saplandı.

Durumu fark eden çevre sakinleri hemen 112 Acil Servis ve itfaiye ekiplerini aradı. Olay yerine hızla intikal eden itfaiye ekipleri, çocuğun çenesine saplanan demir korkuluğu dikkatlice kesti. Yaralı çocuk, kesilen demir korkulukla birlikte Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne götürüldü.

Hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından çocuğun çenesindeki demir, itfaiye ekipleri ve doktorların ortak çalışmasıyla başarılı bir şekilde çıkarıldı. Daha sonra çocuğun durumunu stabilize etmek amacıyla acil olarak ameliyata alındı. Ameliyatın başarılı geçtiği ve çocuğun hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Stajyer çocuğun kafası makineye sıkıştıStajyer çocuğun kafası makineye sıkıştı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.