Babylon yeni sezonu 10 Eylül’de açıyor: İlk konuk ABD’den Curtis Harding

İstanbul müzik mabetlerinden Babylon yeni sezonla kapılarını açmaya hazırlanıyor. 10 Eylül'deki açılışta sahne ABD'li müzisyen Curtis Harding'in. Ayyuka ve Moodyman bu sonbaharda Babylon'da sahne alacak diğer isimler.

Kültür Sanat 14 Ağustos 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı

Yaz konserleri tüm hızıyla devam ederken İstanbul’un kültür sanat mekânları da yavaş yavaş yeni sezon başlangıç tarihlerini açıklamaya başladı. Şehrin müzik mâbetlerinden Babylon yeni sezonuyla 10 Eylül’de müzikseverleri ağırlamaya başlıyor. İlk konuk ABD’den Curtis Harding. Müzikal paleti vintage bir soul, funk, R&B, hip-hop, garage rock ve saykedelik gibi türlerin karışımı bulunan sanatçı multi enstrumentalist yönüyle de tanınıyor.

Ayyuka Babylon’da

Retro çılgınlığına yakalanmadan Türkiye saykedelik müziğini kendi sesleriyle yeniden birleştiren Ayyuka 13 Eylül Cuma akşamı Babylon’a konuk oluyor. Türk rock tarihinde önemli bir yere sahip grup, müzikal yolculuklarının en sevilen şarkılarını bu özel buluşmada müzikseverlere seslendirecek.

Farklı ülkelerden sesleri aynı çatı altında buluşturan Babylon uzak diyarlardan müzisyenleri ağırlamayı sürdürüyor. Kuzey İrlandalı drum’n’bass prodüktörü ve DJ’i Calibre 27 Eylül Cuma ve techno’nun anavatanı Detroit sahnesinin öncü isimlerinden ve müzikal ikonlarından prodüktör ve DJ Kenny Dixon Jr., nam-ı diğer Moodymann 28 Eylül Cumartesi akşamı yeni sezonda Babylon sahnesinde müzik severleri selamlayan ilk isimler olacak.

Gökçe Akçelik: 'Evet, buralıyız ve buranın müziğini yapıyoruz kardeşim'Gökçe Akçelik: ‘Evet, buralıyız ve buranın müziğini yapıyoruz kardeşim’

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.