Trabzonspor’dan yeni transferine imza töreni

Trabzonspor Kulübü 4+1 yıllık anlaşma sağladığı Ukraynalı stoper Arseniy Batagov ile sözleşme imzaladı.

Spor 14 Ağustos 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı
Trabzonspor'dan bir imza bir de sakatlık açıklaması.

Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamaya göre Batagov için kulüp asbaşkanı Zeyyat Kafkas’ın katılımıyla Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde imza töreni düzenlendi. Kafkas transferin her iki taraf için de hayırlı olmasını dileyerek oyuncunun kariyerinin en önemli günlerini Trabzonspor’da geçireceğine inançlarının tam olduğunu belirtti.

Ukrayna’nın Ankara Büyükelçisi Vasyl Bodnar’a desteklerinden dolayı teşekkür eden Kafkas “Ülke olarak da Trabzonspor olarak da bir an önce Ukrayna ile Rusya arasındaki barış ikliminin yeniden tesis edilmesini diliyoruz” ifadesini kullandı.

Arseniy Batagov ise Trabzonspor’a transferinden dolayı mutlu olduğunu vurgulayarak şunları kaydetti: “Ülkem ve ülkemdeki durum ile ilgili kullandığınız güzel sözler için teşekkür ediyorum. Ülke olarak bu desteğe her zaman ihtiyacımız var. Transferim dolayısıyla gerçekten çok mutluyum. Transferimde emeği geçen başkanımız Ertuğrul Doğan’a, asbaşkanımız Zeyyat Kafkas’a ve teknik direktörümüz Abdullah Avcı’ya çok teşekkür ediyorum.”

Açıklamada Arseniy Batagov’un “35” numaralı formayı giyeceği aktarıldı.

Trabzonspor evde kayıp! Rapid Wien avantajı kaptıTrabzonspor evde kayıp! Rapid Wien avantajı kaptı

Savic’ten kötü haber

Trabzonspor Kulübü Sağlık Kurulu Başkanı Doç. Dr. Ahmet Beşir, Stefan Savic’in ağrılarının geçmemesi üzerine yarın oynanacak Rapid Wien maçı kadrosundan çıkartıldığını bildirdi. Beşir kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında Stefan Savic’in sağlık durumuna ilişkin bilgi verdi. Beşir şunları kaydetti: “Futbol A takımımızın Trendyol Süper Lig’in 1. haftasında Net Global Sivasspor ile oynadığı maç sırasında sol bacağında ağrı hisseden oyuncumuz Stefan Savic’in yapılan muayene ve MR görüntülemesi sonucunda sol bacak üst ön bölgesinde kas zorlanması tespit edilmiştir. Oyuncumuzun yapılan son kontrollerinde ağrısının geçmemesi üzerine Rapid Wien maç kadrosundan çıkartılmıştır.”

Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu rövanşında Avusturya’nın Rapid Wien takımıyla yarın deplasmanda karşılaşacak. Maç 15 Ağustos Perşembe akşamı 19.00’da Viyana’da oynanacak.

Trabzonspor, Stefan Savic'le üç yıllık sözleşme imzaladıTrabzonspor, Stefan Savic’le üç yıllık sözleşme imzaladı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.