Nikola Kalinic futbola döndü, altı ayda bir euro kazanacak

Geçen sezon futbol kariyerine nokta koyan Hırvat Nikola Kalinic eski kulübü Hajduk Split ile altı aylığına ve bir euro karşılığında sözleşme imzaladı.

Spor 5 Ocak 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Nikola Kalinic 1 euro karşılığında futbolda döndü.

Milan, Roma, Atletico Madrid… Nikola Kalinic’in kariyeri böyle dünya devleriyle dolu. O Kalinic geçen sezonun sonunda futbol kariyerine nokta koymuştu. Ancak Hırvat isim eski kulübü için yeşil sahalara dönme kararı aldı.

Son olarak Hajduk Split forması giyen forvet ilk kulübü olan Hırvat ekiple yeniden anlaştı. Altı aylık sözleşmeye imza atan Kalinic’in kontratının bir euro olduğu açıklandı. Hajduk Split’in sportif direktörü Mindaugas Nikolicius “Üç yıllık Hajduk Split kariyerimde en kolay anlaşma sağladığım transfer bu oldu. Bir euroluk sözleşme imzaladık. Nikola Kalinic, Hajduk Split’in ligi kazanmasını istiyor. Geri dönmesindeki tek sebep bu” dedi.

Hajduk Split Hırvatistan Ligi’nde oynanan 19 hafta sonunda birinci sırada bulunan Rijeka’nın altı puan gerisinde yer alıyor.

Fatih Terim'in ilk maçı Yunanistan basınında: Rahat ve basitFatih Terim’in ilk maçı Yunanistan basınında: Rahat ve basit

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.