İstanbul’da Filistinli iş insanının aracına silahlı saldırı: Bir ölü, iki yaralı

Kağıthane'de park halindeki otomobilinde oturan Filistinli iş insanı maskeli silahlı saldırıya uğradı. Susturucu takılı silahla yapıldığı tespit edilen saldırıda iş insanı ve koruması yaralandı, şoför hayatını kaybetti.

Gündem 19 Ağustos 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı
Kağıthane'de maskeli kişi ya da kişiler tarafından otomobile silahlı saldırı düzenlendi. Susturucu silahla düzenlenen saldırıda otomobildeki Filistinli iş insanı olduğu öğrenilen kişi ile koruması yaralanırken, şoförü olay yerinde hayatını kaybetti.(DHA)

İstanbul Kağıthane’de gecenin sessizliğini bozan bir saldırı yaşandı. Hamidiye Mahallesi’nde park halinde duran bir otomobilde oturan Filistinli iş insanı ve yanındakiler maskeli saldırganların hedefi oldu.

Saat 23.30 sularındaki bu planlı saldırıda susturucu takılı bir silah kullanıldığı ortaya çıktı. Silah sesleri duyulmasa da olayın ciddiyeti kısa sürede anlaşıldı.

Otomobilin içinde bulunan Filistinli iş insanı ve koruması saldırı sırasında ağır yaralanırken şoför olay yerinde hayatını kaybetti. Maskeli saldırganlar araca kurşun yağdırdıktan sonra hızla kaçarak izlerini kaybettirdi.

Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar hızla hastaneye kaldırıldı ancak Filistinli iş insanının durumu ciddiydi.

Polis saldırının olduğu alanda güvenlik önlemleri aldı ve olay yeri inceleme ekipleri susturucu takılmış tabanca ile çok sayıda boş kovan tespit etti.

Ardından konu ile ilgili İstanbul Valiliği açıklama yaptı. Açıklamada şöyle dendi:

“18.08.2024 Pazar günü saat 22.30 sıralarında Kağıthane İlçemizde meydana gelen silahlı saldırı neticesinde yabancı uyruklu A. K. isimli şahıs hayatını kaybetmiş, şahsın arkadaşı F. M. isimli yabancı uyruklu şahıs da ağır yaralanmıştır.

Saldırıda A. K.’nın koruma görevlisi E. K.’ de ayağından yaralanmıştır. Olay yerinde yapılan incelemede saldırıda kullanıldığı düşünülen susturucu takılmış bir tabanca ile çok sayıda boş kovan bulunmuştur. Saldırıda yaralanan 2 kişinin tedavisi kaldırıldıkları hastanede devam etmektedir. Olayın failinin yakalanmasına yönelik geniş çaplı soruşturma başlatılmıştır.”

Tatile giderek erkek şiddetinden kurtuldu, eski sevgili silahla kendini vurduTatile giderek erkek şiddetinden kurtuldu, eski sevgili silahla kendini vurdu

Esenyurt'ta ilginç saldırı: Arabada arkadaşını silahla vurdu, karakola gidip teslim olduEsenyurt’ta ilginç saldırı: Arabada arkadaşını silahla vurdu, karakola gidip teslim oldu

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.