Kızlarının düğünü için çıktıkları yolda öldüler

Batman'da kızlarının düğününe gitmek için yola çıkan ailenin bulunduğu kamyonet TIR'la çarpıştı. Aynı aileden dört kişi öldü.

Gündem 21 Ağustos 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Olay yeri.

Batman’da 45 yaşındaki M.Ş.A. yönetimindeki TIR 52 yaşındaki Medeni İba’nın yönetimindeki kamyonetle kafa kafaya çarpıştı. Çünkü yol çalışma nedeniyle tek şeride düşmüştü. Kazada aynı aileden Medeni İba, Remziye İba, Neslihan İba (18) ve Mensuriye Güler hayatını kaybetti.

Haber verilmesiyle olay yerine sağlık, jandarma, UMKE, AFAD ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Adem Taşkın da kaza yerine gelerek incelemelerde bulundu. Cenazeler otopsi için Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Medeni ve Remziye İba’nın kızlarının düğünü için Mardin’in Nusaybin ilçesine gitmek üzere yola çıktıkları öğrenildi. Kazada hafif yaralanan sürücü M.Ş.A. tedavisinin ardından gözaltına alınırken kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Mersin’de korkutan kaza: Demir kapıya tırmanan yedi yaşındaki çocuğun çenesine korkuluk saplandıMersin’de korkutan kaza: Demir kapıya tırmanan yedi yaşındaki çocuğun çenesine korkuluk saplandı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.