Kaza yapan araçta sıkışan 3 kişi yanarak can verdi

Amasya Gümüşhacıköy'de iki otomobilin çarpışması nedeniyle 3 kişi yanarak feci şekilde can verdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edilirken kazada yaralanan 1 kişi hastaneye kaldırıldı.

Gündem 26 Haziran 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı

Amasya Gümüşhacıköy’de iki otomobilin çarpışması nedeniyle 3 kişi yanarak feci şekilde can verdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edilirken kazada yaralanan 1 kişi hastaneye kaldırıldı.

Kazada yanmaya başlayan araç, uzun süre söndürülemedi. Yol trafiğe uzun süre kapatıldı.

Yakınlarının düğünü için Merzifon’dan Gümüşhacıköy’e doğru yola çıkan Zafer Oktay’ın kullandığı otomobil, Sami Erboğa yönetimindeki araçla Karacaören köyü mevkisinde çarpıştı.

Kazada Oktay yönetimindeki otomobilde yangın çıktı. İhbar üzerine kaza yerine jandarma, polis, itfaiye ve ambulans ekipleri sevk edildi. Gümüşhacıköy İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen araç, kullanılamaz hale geldi.

Yanmış cesetler hurdaya dönen araçtan çıkarılıncaya kadar aracın öncam tarafı ceset torbalarıyla kapatıldı.

Sürücü hastaneye kaldırıldı

Sağlık ekipleri, sürücü Zafer Oktay ile eşi Elif ve annesi Sultan Oktay’ın aracın içinde yanarak hayatını kaybettiğini belirledi. Kazada yaralan sürücü Erboğa ise ambulansla Gümüşhacıköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Gümüşhacıköy Kaymakamı Ali Cemal Altınöz, kaza yerinde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Otomobil ile kamyon çarpıştı: anne ve 2 çocuğu öldüOtomobil ile kamyon çarpıştı: anne ve 2 çocuğu öldü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.