Tıraş sırasında tartıştığı kişiyi usturayla yaraladı

Antalya'da tıraş olan Mehmet Yetkin sıra bekleyen Kerem Kaplan ile tartıştıktan sonra koltuğundan kalkıp Kaplan'a usturayla saldırdı. Saldırgan kısa sürede yakalandı ve gözaltına alındı.

Gündem 28 Ağustos 2024
Bu haber 3 hafta önce yayınlandı

Antalya’nın Göynük Mahallesi’nde dün akşam saat 20.30 civarında bir berberde tıraş olan Mehmet Yetkin sıra bekleyen Kerem Kaplan’la girdiği tartışmanın ardından usturayla saldırarak Kaplan’ı boğazının sol tarafından yaraladı.

Yaralı Kerem Kaplan olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından acilen hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından kaçan Mehmet Yetkin’in yakalanması için jandarma özel ekip oluşturdu. Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ve görgü tanıklarının ifadelerini alan ekipler Yetkin’in izini sürerek kaldığı otel lojmanını tespit etti.

Yetkin’in Beldibi Mahallesi’ndeki bir taksi durağına gittiği bilgisine ulaşan jandarma bindiği taksinin plakasından yerini belirledi ve saldırganı Antalya’da yakalayarak gözaltına aldı. Yetkin’in ‘kasten adam öldürmeye teşebbüs’ suçundan ifadesi alınmaya devam ediyor.

İstek şarkı cinayeti: Ceza indirimi yok, kasten öldürmekten müebbetİstek şarkı cinayeti: Ceza indirimi yok, kasten öldürmekten müebbet

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.