Jennifer Lopez’in boşanma davası açtığı Ben Affleck tam da olmak istediği yerdeymiş

Boşanma davası haberlerinin ardından Jennifer Lopez ve Ben Affleck ikilisi gündemden düşmüyor. Basına konuşmamayı tercih etseler de yakın kaynaklardan haberleri 'sızıyor'. Affleck iyiymiş, tam da olmak istediği yerdeymiş.

Popüler 3 Eylül 2024
Bu haber 2 hafta önce yayınlandı
Çiftin birliktelikleri boyunca pek de mutlu görünmedikleri kareleri basına yansımıştı.

Henüz iki yıllık evli olmalarına rağmen aylardır haklarında ayrıldılar dedikodusu eksilmeyen Jennifer Lopez ve Ben Affleck çiftinden beklenen haber 20 Ağustos’ta geldi: Lopez Affleck’ten boşanmak için mahkemeye başvurmuştu.

Bu haberin ardından iki taraf da konuşmadı. En azından ağızlarıyla. Ayrılık haberinin duyulmasının ardından her hareketlerine anlam yüklendi, konuşmadıkları yerine yazıldı. Mesela Lopez’in Instagram paylaşımları, bir alışveriş merkezinin yürüyen merdivenlerinde dans edişi keyfinin yerinde olduğunu gösterdi.

Şimdi de Affleck’ten haber var.  People dergisine konuşan bir kaynak 52 yaşındaki yönetmen ve oyuncunun iyi olduğunu ve yavaş yavaş yeni evine taşındığını söylüyor: “Tam da olmak istediği yerde, çocuklarına yakın, sevdiği bir semtte. Keyifle çalışıyor da… Tamamen pozitif şeylere odaklanmış durumda.”

Lopez’e yakın kaynak da durur mu! O da anlatmış aynı dergiye. Ayrılık nedeniyle biraz tatsız olsa da yine de kendini çok şanslı hissediyormuş Lopez. İlişkilerinin yürümesi için elinden geleni yapmış ama Ben’in umrunda olmamış: “Ailesi, arkadaşları, çocukları yanında. Her zaman pozitif olmayı başarıyor.”

İki kaynağında açıklamalarında pozitiflik vurgusu var. Demek ki ikili bu boşanmadan bolca pozitif taraf bulmayı, bardağın dolu yarısına bakmayı başarıyor.

Çift arasındaki aşk 2003 yapımı ‘Gigli’ filminin setinde başlamıştı. Kısa sürede nişanlandılar, ancak  2004’ün başında ayrıldılar. Yaklaşık 20 yıl sonra aşkları yeniden alevlenmiş, çift 16 Temmuz 2022’de Las Vegas’ta nikah kıymışı, ertesi ay Ben Affleck’in Georgia’daki malikanesinde büyük bir düğün töreni düzenlenmişti.

Zamanlama sanatı: Ünlüler boşanma haberlerini nasıl duyururZamanlama sanatı: Ünlüler boşanma haberlerini nasıl duyurur

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.