‘Alacakaranlık’ı bu kez de vampir Edward’ın gözünden izleyin

Yıllar geçse de 'Alacakaranlık' fenomeninin etkisi bitmiyor, seri bu kez ekranlara geliyor. Stephenie Meyer’in serideki 'Gece Yarısı Güneşi' romanı Edward Cullen'ın bakış açısıyla anlatılan bir Netflix animasyon dizisi olarak uyarlanacak.

Kültür Sanat 6 Eylül 2024
Bu haber 2 hafta önce yayınlandı
Stephenie Meyer’ın çoksatan ünlü vampir serisi ‘Alacakaranlık/Twilight’ serisi, sinema filmlerinin ardından televizyon dizisi olarak ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

En popüler vampir hikayesi bu kez dizi olarak dönüyor. Stephenie Meyer’ın çoksatan ünlü vampir serisi ‘Alacakaranlık/Twilight’ serisi, sinema filmlerinin ardından televizyon dizisi olarak ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Seri boyunca Kristen Stewart’ın canlandırdığı Bella Swan karakterinin gözünden anlatılan olaylarda söz bu kez vampir Edward Cullen’ın olacak.

Variety’nin haberine göre popüler ‘Alacakaranlık’ romanı ‘Gece Yarısı Güneşi’ bir Netflix animasyon dizisine uyarlanıyor. Stephenie Meyer’in 2020’de yayımlanan ‘Gece Yarısı Güneşi’ adlı romanı, ‘Alacakaranlık’ serisinin yan kitabı olarak Netflix’te animasyon diziye uyarlanacak. ‘Alacakaranlık’ın ilk kitabının Edward Cullen’ın bakış açısından anlatıldığı bu roman, şu anda geliştirme aşamasında.

Kristen Stewart ‘Alacakaranlık’ serisinde Robbert Pattinson ile başroldeydi.

‘Alacakaranlık/Twilight’ serisi olarak bilinen seri beş filmden oluşuyordu. Robert Pattinson, Kristen Stewart ve Taylor Lautner’ın başrollerinde yer aldığı seri, dünya çapında toplam 3.4 milyar dolar hasılat elde etti.  Serinin devamında ‘Yeni Ay’, ‘Tutulma’, ‘Şafak Vakti Bölüm 1’ ve ‘Şafak Vakti Bölüm 2’ yer alıyor.

Seriyi televizyon dizisine uyarlayan tek proje bu da değil. Lionsgate Television da seriyi diziye uyarlamak için çalışmalara devam ediyor.

Bir dönüş haberi daha: 'Alacakaranlık' dizi oluyorBir dönüş haberi daha: ‘Alacakaranlık’ dizi oluyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.