Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beşiktaş heyetini kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başkan Hasan Arat'ın da yer aldığı Beşiktaş heyetini Beştepe'de kabul etti. Ziyaretin ardından Beşiktaş'tan Erdoğan'a teşekkür mesajı yayımlandı.

Spor 11 Eylül 2024
CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün Başkanı Hasan Arat, yönetim kurulu üyelerini ve sporcularını Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde kabul etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2024 yılında Türkiye Kupası ve Süper Kupa’yı müzesine götüren Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün Başkanı Hasan Arat, yönetim kurulu üyeleri ve sporcularını Beştepe’deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul etti.

Kabulün ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Erdoğan şunları kaydetti:
“Ülkemizin en köklü ve başarılı kulüplerinden olan Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün Başkanı Sayın Hasan Arat’la birlikte yönetim kurulu üyelerini ve sporcularını Cumhurbaşkanlığı Külliyemizde ağırlamaktan memnuniyet duydum. 121 yıllık tarihinde kazandığı başarılarla, yetiştirdiği nice sporcuyla ve Türk sporuna yaptığı katkılarla gönüllerde müstesna bir konuma sahip olan Beşiktaş’a, başta UEFA Avrupa Ligi olmak üzere çıkacağı müsabakalarda başarılar diliyor, tüm Beşiktaş taraftarlarına selamlarımı iletiyorum.”

Beşiktaş’ta kazanılan kupalar Cumhurbaşkanı Erdoğan’a takdim edildi.

Beşiktaş’tan teşekkür geldi

Beşiktaş, başkan Hasan Arat, yönetim kurulu üyeleri ve siyah-beyazlı futbolcuları Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti. Siyah-beyazlı kulüp, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımı alıntılayarak, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a nazik kabulleri ve iyi dilekleri için Beşiktaş Jimnastik Kulübü olarak gönülden teşekkürlerimizi sunarız.” ifadelerini kullandı.

Jude Bellingham'dan milli para yüzücü Sümeyye Boyacı'ya övgü: Gerçek bir ilham kaynağıJude Bellingham’dan milli para yüzücü Sümeyye Boyacı’ya övgü: Gerçek bir ilham kaynağı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.