Arda’lı Real Madrid’in Şampiyonlar Ligi açılışında Halil Umut Meler görev yapacak

Arda Güler'in formasını giydiği dünya devi Real Madrid Şampiyonlar Ligi lig aşaması ilk hafta maçında Stuttgart'ı ağırlayacak. Maçı Türk hakem Halil Umut Meler yönetecek.

Spor 15 Eylül 2024
Halil Umut Meler'e ilk Şampiyonlar Ligi görevi.

Şampiyonlar Ligi’nde heyecan hafta içi oynanacak maçlarla başlayacak. Heyecanı yaşayacak ekiplerden biri de son şampiyon Real Madrid. Türk futbolcu Arda Güler’in formasını terlettiği Madrid ekibi ilk hafta mücadelesinde sahasında geçtiğimiz sezonun flaş Alman temsilcisi Stuttgart ile mücadele edecek.

17 Eylül Salı 22.00’de oynanacak maç Tabii platformundan canlı yayınlanacak. Maçı Türk hakem Halil Umut Meler yönetecek. Meler’in yardımcılıklarını Kerem Ersoy ve İbrahim Çağlar Uyarcan yapacak. Bir başka FIFA kokartlı Türk hakem Arda Kardeşler karşılaşmanın dördüncü hakemi olacak. Maçın VAR hakemi Hollanda Futbol Federasyonu’ndan Rob Dieperink ve asistan VAR hakemi aynı federasyondan Pol van Boekel olacak.

Avrupa'da Türk gecesi: Kerem 'sihir' Ferdi 'siftah' Arda 'katkı' yaptıAvrupa’da Türk gecesi: Kerem ‘sihir’ Ferdi ‘siftah’ Arda ‘katkı’ yaptı

Arda Güler’in formasını giydiği Real son olarak Arda’nın 11 başladığı Real Sociedad deplasmanından 2-0’lık galibiyetle döndü. Real Madrid geçen sezonu bir başka Alman takımı Borussia Dortmund’u finalde mağlup ederek Şampiyonlar Ligi şampiyonu olarak tamamlamış ve 15’nci kez bu zafere ulaşmıştı.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.