2025’in ilk büyük konseri: OneRepublic şubatta İstanbul’da

İstanbul yıl boyunca dünya çapında isimleri ağırlamaya devam ederken 2025'in isimleri de şimdiden belli olmaya başladı. ABD'li rock grubu OneRepublic 18 Şubat'ta konser verecek.

Kültür Sanat 3 Ekim 2024

Scorpions, Bruce Dickenson, Andrea Bocelli ve daha nicesi. Yıl henüz bitmedi ve Bryan Adams gibi yıldızlar İstanbullu müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Ancak şimdiden 2025’in konserleri açıklanmaya başladı. ABD’li rock topluluğu OneRepublic 18 Şubat’ta Volkswagen Arena’da müzikseverlerle buluşuyor. Son yılların en çok dinlenen gruplarından biri olan grup 2015’te Türkiye’deki ilk konserini de bu mekânda vermişti.

2007’den bu yana listelerde

İlk albümleri ‘Dreaming Out Loud’u 2007 yılında yayınlayan ve o tarihten bu yana tüm dünyada büyük bir dinleyici kitlesi edinen OneRepublic bu yıl ‘Artificial Paradise’ adını taşıyan altıncı stüdyo albümünü dinleyiciyle buluşturmuştu.

2013 çıkışlı ‘Native’ albümlerinde yer alan ‘Counting Stars’ şarkısıyla Spotify’da yaklaşık 2 milyar 700 milyon kez dinlenen OneRepublic aynı dijital platformun verilerine göre dünyanın en çok dinlenen 50 müzisyeninden biri.

Şef Valery Gergiev'den mesaj: 'Siyasetçiler gelir gider ama müzisyenler sonsuza kadar yaşayacak'Şef Valery Gergiev’den mesaj: ‘Siyasetçiler gelir gider ama müzisyenler sonsuza kadar yaşayacak’

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.