Bebe Rexha’ya saldırı: Domates bitti, telefon yeni moda

Bebe Rexha, New York'ta verdiği bir konser sırasında saldırıya uğradı. Konseri izleyen saldırgan Rexha'ya telefonunu fırlattı. Saldırı sonrası yaralanan Bebe Rexha, hastaneye kaldırıldı. 33 yaşındaki yıldız müzisyenin kaşına hastanede dikiş atıldı. Rexha, şişen gözünü sosyal medyadan paylaştı.

Kültür Sanat 21 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Bebe Rexha, hastane çıkışı gözünü son halini Instagram'dan paylaştı.

Bebe Rexha, verdiği konserde saldırıya uğradı. Arnavut kökenli Amerikalı yıldıza performansı sırasında cep telefonu fırlatıldı. 33 yaşındaki yıldız, New York’ta verdiği konser sırasında uğradığı saldırının ardından performansını devam ettiremedi. 2010’dan bu yana aktif olarak müzik dünyasının içinde yer alan ve yayınladığı şarkılarla büyük şöhret elde eden Rexha, New York’ta Pier 17 adlı mekânda pazar gecesi verdiği konser yarıda kaldı. Başına aldığı darbenin ardından yere yığılan şarkıcı daha sonra hastaneye kaldırıldı ve burada sol gözünün üstüne dikiş atıldı.

Bebe Rexha saldırı sonrası hastaneye kaldırıldı

Bebe Rexha’ya cep telefonu fırlatan 27 yaşındaki Nicolas Malvanga, komik olacağını düşündüğü için böyle bir sey yaptığını ifade etti. Öte yandan başına aldığı darbenin ardından yere yığılan şarkıcı daha sonra hastaneye kaldırıldı ve burada sol gözünün üstüne dikiş atıldı.

33 yaşındaki yıldızın uğradığı saldırı sonrası New York Polisi tarafından soruşturma başlatıldı. Polis tarafından yapılan ön soruşturmada, saldırganın gösteri sona ererken telefonunu kasıtlı olarak fırlattığı belirtildi. Saldırgan Nicolas Malvanga verdiği ifadede hareketini komik olarak nitelendirdi. 27 yaşındaki Malvanga iki kez üçüncü dereceden saldırı, bir kez ikinci dereceden taciz, bir kez ikinci dereceden ağırlaştırılmış taciz ve bir kez de üçüncü dereceden saldırıya teşebbüsle suçlandı.

Malvanga’nın ifadesi sonrası Manhattan Bölge Savcılığı, saldırganın telefonunu fırlattığını itiraf ettiğini açıladı. Saldırgan verdiği ifadede “Gösterinin sonunda ona telefonla vurup vuramayacağımı görmeye çalışıyordum çünkü bu komik olurdu.” dedi. Malvagna 1 Temmuz’da tekrar mahkemeye çıkacak.

10Haber'den İstanbul Müzik Festivali raporu: Hannigan ile coştuk, Mutter ile durulduk10Haber’den İstanbul Müzik Festivali raporu: Hannigan ile coştuk, Mutter ile durulduk

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.