Solisti Las Vegas’a küfretti, kentin radyoları Green Day’i boykot kararı aldı

Green Day grubunun solisti Bliie Joe Armstrong, Las Vegas hakkında hakaretamiz açıklamalar yapınca olanlar oldu. Kentteki tüm radyo istasyonları grubu boykot kararı aldı. Green Day şarkıları artık Las Vegas'ta çalmayacak.

Kültür Sanat 3 Ekim 2024

Dünyanın en önemli casino merkezlerinden Las Vegas bu kez bir boykotla gündemde. Boykota konu olan isim rock grubu Green Day. Sebebi de grubun solisti Billie Joe Armstrong’un sözleri. Armstrong’un kent için “Amerika’nın en kötü b.k çukuru” demesi üzerine kentin tüm radyoları grubu boykot etme kararı aldı. Las Vegas’ta bundan böyle Green Day şarkıları çalmayacak.

Billie Joe Armstrong’un ağzını bozmasına neden olan olay tuttuğu beyzbol takımıyla ilgili. San Francisco’daki Oracle Park’ta 20 Eylül’de bir performans sırasında sahnede konuşan Armstrong Oakland Athletics beyzbol takımının şu anki sahibi John Fisher’ın takımı Las Vegas’a taşıma kararını eleştirdi. Oakland doğumlu Armstrong karar hakkında “Las Vegas’tan nefret ediyorum. Amerika’daki en kötü b.k çukuru”dedi.

Green Day şarkıları artık çalmayacak

Oakland A’s’ın Californiya’dan Nevada’ya taşınma kararı takımın taraftarları arasında tartışmalara yol açmış, takımın geçen hafta yaklaşık 60 yıldır oynadığı Oakland’daki son maçında bazı taraftarlar kulübün sahibi John Fisher’e küfürler savurmuştu. A’s önümüzdeki üç yıl boyunca Sacramento’da oynayacak ve 2028’de Las Vegas Strip’te henüz inşa edilmemiş bir stadyuma taşınacak.

Green Day grubunun solisti Billie Joe Armstrong’un yorumlarının ardından Las Vegas’taki rock istasyonu KOMP 92.3 tüm Green Day müziklerini yayından kaldırdığını duyurdu. Instagram’da “KOMP 92.3, çalma listemizden her türlü Green Day’i çıkardık” dedi.

Taylor Swift'e Trump darbesi: İki milyon dinleyici kaybettiTaylor Swift’e Trump darbesi: İki milyon dinleyici kaybetti

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.