Osimhen’in maskesine yasak geldi

Galatasaray, mağazalarından satışa çıkartılan Osimhen maskeleriyle ilgili taraftarlarına bir uyarıda bulundu. İlgili açıklamada maskelerin stadyuma sokulmasının yasak olduğu bildirildi.

Spor 5 Ekim 2024
Osimhen maskesiyle tribüne girmek yasak.

Victor Osimhen’in Galatasaray’a transferinin hemen ardından kulübün resmi mağazacılık organı olan GSStore, yıldız golcüyle özdeşleşen maskeleri satışa sunmuştu. Ön siparişlerin ardından ilk parti ürünler Kasımpaşa maçı öncesi alıcıların eline ulaştı ancak stadyum güvenlik görevlileri bu maskeyle tribünlere girmek isteyen seyircilere engel oldu. Bu durum taraftarlar arasında büyük tepki çekmişti. Galatasaray’dan konuya ilişkin açıklama geldi.

Sarı-kırmızılı kulüp, spor yasası gereği maskelerin stada alınamayacağını şu sözlerle duyurdu:

“Büyük Galatasaray taraftarı, Victor Osimhen’in ikonik maskesi, GSStore’da büyük ilgi görmeye devam ediyor!

Maskemize gösterdiğiniz yoğun ilgi için sizlere teşekkür eder ve güvenli bir maç keyfi için önemli bir hatırlatma yapmak isteriz.

Spor yasası gereğince maskenin maç günlerinde stadyuma alınmayacağını bildirmek ister ve stadyum kurallarına uyum açısından da bu kuralın dikkate alınmasını rica ederiz. Güvenliğiniz ve stadyum kurallarına uyum açısından gerekli önlemleri almanızı önemle tavsiye ediyoruz.

Keyifli ve güvenli maç günleri dileriz.”

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.