Beşiktaş ve İBB arasında işbirliği anlaşması imzalandı

Beşiktaş ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ arasında iş birliği anlaşması imzalandı. Törende söz alan Beşiktaş Başkanı Hasan Arat "bazı sürprizlerimiz var" dedi.

Spor 9 Ekim 2024
Hasan Arat, KİPTAŞ'la yapılan törende açıklamalarda bulundu.

Tüpraş Stadı’nda düzenlenen törenle Beşiktaş ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ arasında iş birliği anlaşması imzalandı. Törende siyah-beyazlı kulübün başkanı Hasan Arat, ikinci başkan Hüseyin Yücel, tesislerden sorumlu yönetim kurulu üyesi Çağlayan Tuğal ile İBB Şehircilik Grubu ve KİPTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kurt katıldı.

Anlaşma töreninde söz alan Hasan Arat “Tesislerden sorumlu yönetim kurulu üyemiz Çağlayan Tuğal stadyumumuzun çatısını tamamen değiştirdi ve çok güzel oldu. Çok iyi bir malzeme kullanıldı, projede öngörülen orijinal malzemeyi biz kullandık. Çağlayan Bey’i camiamız büyük bir takdirle karşılıyor” dedi.

Hasan Arat’ın övgülerinin ardından söz alan Çağlayan Tuğal ise “Ekrem İmamoğlu başkanımıza çok teşekkür ediyorum. KİPTAŞ genel müdürü Ali Bey ile birleşmemize vesile oldu, hep birlikte çok kıymetli projeleri hayata geçireceğiz. KİPTAŞ ile yaklaşık sekiz aydır iş birliği içindeyiz. Masada böyle bir ortak olunca her projeye güçlü giriyorsunuz” dedi.

‘Bazı sürprizlerimiz var’

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat kale arkası tribününü tek parça haline getirme istekleriyle ilgili gelen bir soruyu şöyle yanıtladı:

“Konyaspor maçımızda bazı sürprizler olacak. Taraftarımızın isteklerini çok önemsiyoruz, şikayetlerini dikkate alıyoruz. ‘Kara Duvar’ ile ilgili yapılması gereken tüm işlemleri yaptık. Bakanlığa ilk müracaatta bulunduk. Şu an bu konu ilgili kurumlarca görüşülüyor. Henüz ret cevabı almadık. Bu konu hakkında üstümüze düşen yükümlülükleri yerine getirdik. İzin çıkarsa 4-5 hafta içinde hızla projeyi hayata geçirecek planlamalarımız hazır. Karar mekanizması devletimizdir, onları bekleyeceğiz. Taraftarlarımız bu sezon tribünleri dolduruyor. Öğrencilerden gelen pahalı fiyat serzenişlerini duyuyoruz, haklılar. Bu konuda neler yapabileceğimizi düşünüyoruz ve en kısa sürede açıklama yapacağız.”

Hasan Arat “Anlaşmamız hayırlı olsun. Beşiktaş’ın bu hamlesi doğrudur ve herkes destek çıkmalıdır. Bu atılım kamuya fayda sağlayacak bir atılımdır. Hayırlı ve uğurlu olsun, yolumuz açık olsun” dedi.

Potada kayıp gün: Beşiktaş ve Galatasaray Avrupa'da yenildiPotada kayıp gün: Beşiktaş ve Galatasaray Avrupa’da yenildi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.