Gerçekten böyle bir şeyi istiyor muyuz: İnternette tüm fotoğraflarınızı bulan uygulama

İnternetteki en rahatsız edici yapay zekâ uygulaması olarak nitelenen PimEyes, fotoğrafınızı yükleyip parasını ödediğinizde, içinde yer aldığınız internetteki tüm fotoğrafları bulma iddiasını içeriyor. Deneyenlere göre yüksek oranda başarı gösteriyor.

Bilim Teknoloji 15 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
İnternette yayınlanan ve sizin içinde olduğunuz her fotoğraf yapar zekâ tarafından bulunabiliyormuş.

Dev teknoloji şirketlerinin bizim gönüllü katılımımızla kendilerine muazzam bir veritabanı oluşturmalarına olanak sağlayan programlardan yenisi çıktı. Fakat bu biraz enterasan.

Şimdiye kadar bizi yaşlandıranını yapmışlardı, bizi ünlülere benzetenini yapmışlardı, şimdi hakkımızda araştırma yapanıyla geldiler.

PimEyes adlı internet sitesinden sunulan hizmet, gözlerinizin net göründüğü bir fotoğrafı yüklemenizin ardından yapay zekâ yardımıyla, sizin olduğunuz ve internette yer alan bütün fotoğrafları önünüze seriyor. Bu site ‘internetteki en rahatsız edici yapay zekâ sitesi’ olarak niteleniyor. Aylık 35 dolardan, 350 dolara kadar değişen bir skalada ücretlendirme yapan uygulama, aynı zamanda sizin bir fotoğrafınız internete yüklendiğinde bu konuda size uyarı da gönderiyor.

10'ca bilim arasından... Ötegezegenlerden T-Rex'e bu haftanın 10 bilim haberi10’ca bilim arasından… Ötegezegenlerden T-Rex’e bu haftanın 10 bilim haberi

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.