ABD’de iki köpeğin saldırısına uğrayan üç aylık bebek hayatını kaybetti

ABD'nin New York eyaletinde pitbull cinsi iki köpeğin saldırısına uğrayan üç aylık bebek yaşamını yitirdi.

Dünya 7 Ağustos 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı
Fotoğraf: Shutterstock

Amerika Birleşik Devletleri’nin New York eyaletine bağlı Rochester kentinde sıcak bir yaz günüydü. 3 Ağustos öğleden sonra bölge trajik bir olayla sarsıldı. Şehrin bir mahallesindeki mütevazı bir evde beklenmedik bir dehşet yaşanmıştı.

Evin içinde uyuyan üç aylık bir bebek pitbull cinsi iki köpeğin saldırısına uğradı. Durumun ciddiyetini fark eden bir komşu acil durumu polis ekiplerine bildirdi. Küçük bedeninde ciddi yaralar olan bebek hemen hastaneye kaldırıldı ne yazık ki çabalar sonuçsuz kaldı. Bebek kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Polis ekipleri evdeki pitbull cinsi iki köpeği güvenli şekilde dışarı çıkardı ve olayın ayrıntılarını araştırıyor. Rochester halkı olayla sarsılırken yetkililer daha fazla bilgi edinmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Niğde'de barınaktaki köpekler öldürüldü mü: Avukatlar 'sokaklarda kedi köpek kalmamış' diyorNiğde’de barınaktaki köpekler öldürüldü mü: Avukatlar ‘sokaklarda kedi köpek kalmamış’ diyor

Kuduz karantinasındaki Şanlıurfa'dan Ankara'ya 35 köpek getiren kadın tutuklandıKuduz karantinasındaki Şanlıurfa’dan Ankara’ya 35 köpek getiren kadın tutuklandı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.