ABD’deki otoyolda dolar yağmuru: Sürücülere 200 bin dolar ‘hediye etti’

ABD'de otoyolda adeta dolar yağdı. Bir adam Oregon'daki işlek otoyolda yüz dolarlık banknotları arabasının camından dışarı atarak diğer sürücülere 'hediye etti'.

Dünya 17 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Bir kadın, McCarthy'nin attığı dolarlardan ikisini tutarken. Fotoğraf: KEZI

ABD’nin Oregon kentinde bir adam, salı günü işlek bir caddede arabasının camından yüzlük banknotlar attı. Görgü tanıklarının aktarımına göre pek çok araç yüz dolarlık banknotları almak için yolun ortasında durdu, sürücüleri arabalarından indi.

Konuyla ilgili çok sayıda ihbar alan polis, olaya müdahale ederek, trafik güvenliği için adamın daha fazla para atmasını engelledi. Polis, söz konusu eylemi gerçekleştiren kişinin 38 yaşında Colin David McCarthy adındaki bir erkek olduğunu bildirdi.

McCarthy’nin arabasından dışarı yaklaşık 200 bin dolar değerinde banknot attığı tahmin ediliyor. Polisler tarafından sorguya çekilen McCarthy, eyleminin arkasında herhangi bir kötü niyet olmadığını, sadece ‘insanlara para hediye etmek istediğini’ söyledi. Adama yönelik herhangi bir suç duyurusunda bulunmayan yetkililer, sürücülerin yol ortasında tek bir banknot bile bırakmadığı için temizlik yapmak zorunda kalmadıklarını aktardı.

ABD'de ilginç dava: Polise tükürmeye 70 yıl ceza verildiABD’de ilginç dava: Polise tükürmeye 70 yıl ceza verildi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.