Beşinci kez dünya evine girecekti… 92 yaşındaki medya patronu Rupert Murdoch üç haftada nişanı attı

92 yaşındaki medya patronu Rupert Murdoch, beşinci evliliğine hazırlandığı Ann Lesley Smith'den ayrıldı. Konuya ilişkin bilgi sahibi kaynaklar, ayrılık sebebi olarak farklı farklı gerekçeler gösterdi.

Dünya 6 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
ABD'li milyarder Rupert Murdoch, beşinci kez evlenmeye hazırlanıyordu.

ABD’li milyarder Rupert Murdoch, 66 yaşındaki eski model, şarkıcı ve radyo sunucusu Anne Lesley Smith ile 20 Mart’ta nişanlanmıştı. Fox News, The Sun gibi büyük medya kuruluşlarının sahibi olan Murdoch, nişan şerefine Smith’e 2,5 milyon dolar değerinde 11 karatlık yüzük hediye etmişti.

Bu yaz dünya evine girmeyi planlayan çift, nişanın üzerinden daha bir ay geçmeden ayrılma kararı aldı. Öte yandan konuya dair bilgi sahibi olan kaynaklar, çiftin ayrılık sebebi üzerine farklı farklı açıklamalarda bulundu.

Buna göre bir kaynak, beşinci eş olmaya aday Smith’in Evanjelik görüşlerini açık açık dile getirmesinin Murdoch’u giderek daha fazla ‘rahatsız etmeye’ başladığını, ikilinin bu yüzden yollarını ayırdığını belirtti. DailyMail’e konuşan başka bir kaynak ise Smith’in ‘göz önünde olmakla baş edemediğini’ ancak Murdoch’un istese de istemese de göz önünde olması sebebiyle çiftin oturup ayrılma kararı aldığını söyledi.

Bununla birlikte ikinci ihtimal daha olası görünüyor. Zira evlilik haberleri çıktıktan sonra medyada Smith’in kim olduğuna dair onlarca haber çıkmış, eski modelin geçmişi gözler önüne serilmişti.

Bu arada çiftin nişanı, Dominion Voting Systems’in hem Fox Corporation hem de Fox News hakkında 1.6 milyar dolarlık hakaret davası açtığı bir dönemde bozuldu. Delaware Yüksek Mahkemesi’nden bir yargıç, geçen hafta davanın duruşmaya gidecek kadar güçlü olduğuna karar vermişti.

Rupert Murdoch, Succession’ı hiç seyretmemişRupert Murdoch, Succession’ı hiç seyretmemiş

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.