Trump sabıka fotoğrafını da paraya çevirdi, satmaya başladı

Eski ABD Başkanı Donald Trump, 2020 Başkanlık Seçimleri'nde Georgia seçimini etkilemesine yönelik davada çekilen sabıka fotoğrafını 2024 Başkanlık Seçimi'ndeki kampanyasına maddi kaynak yaratmak için kullanıyor. Tarihe geçen fotoğraf, kahve kupası, tişört gibi ürünlere basılarak satışa sunuldu.

Dünya 27 Ağustos 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı

Eski ABD Başkanı Donald Trump, bir yandan hakkında açılan 4 davayla boğuşurken, diğer yandan 2024 Başkanlık Seçimi kampanyasını sürdürüyor.

Bu hafta, ABD tarihine geçerek, sabıka fotoğrafı çekilen ilk ABD Başkanı olan Trump, bu fotoğrafı paraya çevirmenin yollarını buldu.

2.5 yıl aradan sonra bu fotoğrafı paylaşabilmek için X’e dönen Trump, paylaşımında kampanyasına bağış yapılabilecek internet sitesinin adresini de tekrar duyurmuştu.

Trump, şimdi bu fotoğrafıyla, aynı zamanda ne kadar iyi bir tüccar olduğunu gösterdi ve bu fotoğrafı şimdi tişört, kahve bardağı ve şapka gibi ürünlerin üzerine bastırtarak, seçim kampanyasına mali kaynak olmaları için satışa sundu. Ürünlerde Trump’ın çatık kaşlı sabıka fotoğrafı ve altında ‘Asla Teslim Olma’ ifadesi yer alıyor.

Fiyatlar şöyle: Tişört 34 dolar, poster 28 dolar, kutu içecek soğutucusu (2’li paket) 15 dolar, kahve kupası 25 dolar, uzun kollu tişört 34 dolar.

Tarihi görüntü: Bir ABD Başkanı'nın sabıka fotoğrafıTarihi görüntü: Bir ABD Başkanı’nın sabıka fotoğrafı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.