Paparazzilerin Prens Harry ve Meghan Markle’ı çılgın takibi korkuttu

Prens Harry ve eşi Meghan Markle, New York'ta çılgın bir paparazzi takibinin ortasında kaldı. İkilinin sözcüsü yaşanan kovalamacanın ölümcül kazalara yol açmaya yakın olduğunu söylerken, olay Harry'nin annesi Leydi Diana'nın paparazzilerden kaçarken trafik kazasında ölümünü akıllara getirdi.

Dünya 19 Mayıs 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

İngiltere Sussex Dükü Prens Harry ve eşi Meghan Markle, New York’ta paparazzilerle ölümcül kazalar yaşanabilecek bir araba kovalamacasının ortasında kaldı.

İki saate yakın süren kovalamacanın amacı, Women of Vision ödül törenine katılan ikiliyi görüntülemekti. Çiftin sözcüsü olayı anlatırken, söz konusu kovalamacada yoldaki diğer sürücüler, yayalar ve iki New York Polisi’nin tehlikeyle burun buruna geldiğini söyledi. Sözcü, ikilinin aracında Meghan Markle’ın annesi Doria Ragland’ın da bulunduğunu belirterek, “Tanınmış bir figür olmak, halkın belirli bir ilgisini beraberinde getirirken bu asla kimsenin güvenliği pahasına olmamalı” dedi.

Prens Harry, 2020’de Kraliyet’teki görevlerinden çekilerek eşi Meghan Markle’la ABD’ye yerleşme kararı almış ve kısa süre sonra medyanın aşırı ilgisinden şikayetini dile getirmişti. Şubat 2021’de de İngiliz basınının akıl sağlığını mahvettiğinden dem vurup, annesi Diana gibi eşine gösterilen yoğun ilgi yüzünden tarihin tekerrür etmesinden korktuğunu anlatmıştı.

Prens Harry’nin annesi Prenses Diana da 1997’de Fransa’nın Paris kentinde paparazziler tarafından kovalanırken geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetmişti.

İngiliz The Telegraph gazetesi, çılgın kovalamacayı bir krokiyle anlattı.

Taksi şoförü de konuştu: Korkmuşlardı

İkiliye çılgın ilginin bir devamı olarak, Prens Harry ve Meghan Markle’ı polis karakoluna bırakan New Yorklı taksi şoförüyle Reuters konuştu. Suckcharn Singh, ikiliyi karakola bırakmadan önce 10 dakika gezdirdiğini söylerken, aracı çevreleyen fotoğrafçılardan çiftin korkmuş göründüğünü aktardı.

Kraliyete 'cahil önyargı' eleştirisi: Meghan Markle, Kral Charles'a mektup yazmışKraliyete ‘cahil önyargı’ eleştirisi: Meghan Markle, Kral Charles’a mektup yazmış

Kral Charles'ın taç giyme töreninde aile bir kişi eksik: Küskün gelin Meghan o gün çocuk bakacakmış!Kral Charles’ın taç giyme töreninde aile bir kişi eksik: Küskün gelin Meghan o gün çocuk bakacakmış!

Kral Charles'ın taç giyme töreninden: Monarşi karşıtları 'Benim kralım değil' dedi, 20 milyon Britanyalı töreni izlediKral Charles’ın taç giyme töreninden: Monarşi karşıtları ‘Benim kralım değil’ dedi, 20 milyon Britanyalı töreni izledi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.