Paris’te alkollü sürücü dehşeti: Araç kafeye daldı, bir ölü, iki ağır yaralı

Paris'te bir araç kafeye daldı. Kazada üç kişi ağır yaralanırken olay yerinden kaçan fakat daha sonra kıskıvrak yakalanan sürücünün uyuşturucu ve alkol testi pozitif çıktı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan kişilerden biri yaşamını yitirdi.

Dünya 17 Temmuz 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Fotoğraf: Shutterstock

Fransız haber ajansı Agence France-Presse’in (AFP) aktardığı habere göre 17 Temmuz akşamı başkent Paris’in olimpiyatlara ev sahipliği yapan 20. bölgesinde bir sürücünün aracını bir kafenin açık alanına sürdüğü ve olayda üç kişinin ağır yaralandığı bildirildi.

Olay yerel saatle 19.30 sularında meydana geldi. Polis, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan kişilerden birinin hayatını kaybettiğini bildirdi.

İsmini vermek istemeyen bir polis kaynağı, sürücünün Paris’in kuzeyine doğru olay yerinden kaçtığını, araçtaki yolcunun ise gözaltına alındığını belirtti. Soruşturmaya yakın başka bir kaynak, yolcunun uyuşturucu ve alkol testlerinin pozitif çıktığını söyledi.

Arabanın çarptığı Le Ramus kafenin terasında yoğun bir polis varlığı mevcuttu. Yakınlarda en az dört itfaiye aracı bulunuyordu.

Polis, itfaiyeciler ve askeri personel Le Ramus çevresindeki birçok caddeyi kapatırken, pek çok bölge sakini endişe dolu bir atmosferde bir araya geldi. Birkaç kişi aracın terasa dalmadan önce mahallede bir veya iki kez tur attığını gördüklerini söyledi.

Bir mahalle sakini, Le Monde‘a yaptığı açıklamada “Mahallemde insanların bunu bilerek yapabilme ihtimalinden korkmak istemiyorum” dedi. Bir gözü scooter üzerinde oynayan kızına dikilmişti. Paralel bir sokakta, müfettişler olay anında terasta bulunan yaklaşık 20 tanığı toplarken, itfaiye de onlarla ilgileniyordu.

Paris Olimpiyatları'nın sporculara cinsellik mesajı: Güvende kalın, zevkini de çıkarınParis Olimpiyatları’nın sporculara cinsellik mesajı: Güvende kalın, zevkini de çıkarın

Paris'te olimpiyatlar öncesi tepki çeken önlem: Evsizler otobüslerle şehir dışına götürüldüParis’te olimpiyatlar öncesi tepki çeken önlem: Evsizler otobüslerle şehir dışına götürüldü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.