Rus kadın, ABD’li benzerini cheesecake ile zehirleyip yerine geçmeye çalıştı

Rus kadın, kendisine çok benzeyen ABD'li bir kadını, yerine geçmek için cheesecake ile zehirledi. Tutuklanan kadın, çıkarıldığı mahkemede hapis cezasına çarptırıldı.

Dünya 21 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Viktorya Nasırova, savcı tarafından 'acımasız ve hesapçı bir dolandırıcı' olarak tanımladı. Fotoğraf: Instagram

Viktorya Nasırova adlı 47 yaşındaki bir kadın, Ağustos 2016’da kendisine çok benzeyen ve o zamanlar 35 yaşında olan bir ABD’liye cheescake hediye etti. Ancak hediye ettiği tatlı zehirliydi. Kadın cheesecake’i yedikten sonra kendini hasta hissetmeye başladı ve sonuç olarak bayıldı.

Ertesi gün baygın kadını bir arkadaşı buldu. Savcıların aktarımına göre kadına intihar ediyormuş süsü vermek için yerlere haplar saçılmıştı.

Ancak kurban ölmedi. Hastaneden taburcu edilip de eve döndüğünde pasaportunun ve mücevher gibi diğer değerli eşyalarının kaybolduğunu fark etti. Daha sonrasında cheesecake’i analiz ettiren yetkililer, tatlının içerisinde oldukça güçlü bir sakinleştirici olan phenazepam olduğunu tespit etti.

Buradan yola çıkarak savcılar, Nasırova’nın ABD’li kadının yerine geçmeyi amaçladığı kanaatine vardı. Zira her ikisi de Rusça biliyordu, koyu renkli saçları ve ten rengi gibi fiziksel özellikleri birbirine çok benziyordu.

Bu noktada mahkeme çıkarılan Nasırova; cinayete teşebbüs, saldırı ve hırsızlık suçlarından 21 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Rusya'ya karşı direnişte yeni yöntem: Askerlerin spermlerini dondurmakRusya’ya karşı direnişte yeni yöntem: Askerlerin spermlerini dondurmak

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.