Ryanair bize de acımadı: Diş macunu mu, Türkiye seyahati mi?

İrlanda merkezli havayolu şirketi Ryanair, eğlenceli sosyal medya hesabında bu kez Türkiye'deki ekonomik durumu diline doladı. Britanya'da markette 10 pound fiyata satılan diş macununa ilişkin şikâyet tweet'ini alıntılayan kurum, 'Ya da Türkiye'ye bir uçuş' diyerek cevap verdi.

Dünya 24 Haziran 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
İrlanda merkezli Ryanair bilet fiyatlarını ucuzlatabilmek için kıstığı uçuş içi imkânlarla da meşhur.

Sosyal medya üzerinde yaptığı acımasız şakalarla sürekli gündem olan havayolu şirketi Ryanair, son olarak Türkiye’deki ekonomik durumu dalga konusu yaptı.

İrlanda merkezli havayolu şirketi uygun fiyata sattığı biletler ve buna bağlı olarak mütevazı imkânlar sunan uçuşlar vaat ettiği için sosyal medyada bu konularda çok sayıda şakaya konu oluyor.

Son paylaşımlarında şirket, Britanya’da bir markette kutusu 10 pound olan diş macunu fiyatını paylaşan kullancının Tweet’ini alıntıladı ve 320 liraya denk gelen diş fırçası yerine “Ya da Türkiye’ye bir uçuş” ifadesini kullandı.

Başka bir sosyal medya kullanıcısının “Türkiye’de diş tedavisi daha ucuz” yorumunu da yanıtlayan havayolu şirketi, meselenin tam da bu olduğuna işaret etti.

THY sefer sayısında Avrupa ikincisiTHY sefer sayısında Avrupa ikincisi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.