Apple’dan müşterilerine faiz getirisi fırsatı

Apple, kart müşterilerine ABD merkezli yatırım bankası Goldman Sachs ile ortaklaşa tasarruf mevduatı hesabı açma imkanı getirildiği açıkladı. Şirketten yapılan açıklamada, sunulan yeni hizmet kapsamında müşterilerin yüzde 4,15 faiz getirisi elde edebileceği belirtildi.

Ekonomi 19 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

ABD’li teknoloji şirketi Apple, kart müşterilerine Goldman Sachs bankası ile ortaklaşa tasarruf mevduatı hesabı açma imkanı sundu. Şirketten yapılan açıklamada, sunulan yeni hizmet kapsamında müşterilerin yüzde 4,15 faiz getirisi elde edebileceği belirtildi.

Kullanıcıların minimum para yatırma ve ödeme gereksinimi olmadan tasarruf mevduatı hesaplarını doğrudan Apple Cüzdan uygulamasında kolayca kurabileceği ve yönetebileceği kaydedilen açıklamada, uygulama üzerinden hesap bakiyelerini ve kazanılan faizleri kolayca takip edebileceği de bildirildi. Açıklamada, kullanıcıların istedikleri zaman, herhangi bir ücret ödemeden, bağlı bir banka hesabına veya Apple Cash kartına aktararak para çekebileceği belirtildi.

Hindistan’da ilk mağazasını açtı

Apple, Hindistan’daki ilk mağazasını Mumbai şehrinde açtı. Açılışa Apple’ın CEO’su Tim Cook da katıldı.

Bu arada Hindistan’da internet üzerinden ya da yetkili satıcılar ile faaliyetlerine devam eden Apple, Hindistan’ın Mumbai kentinde ilk mağazasını açtı. Açılışı Apple’ın CEO’su Tim Cook gerçekleştirdi. Apple ürünlerini mağazadan satın almak isteyen müşterilerin bir gece önceden dışarıda kuyruğa girdiği görüldü. Cook ile fotoğraf çektirmek isteyenler mağaza önünde yaklaşık 300 kişilik sıra oluşturdu.

Cook, konuya ilişkin olarak Twitter’dan yaptığı açıklamada “Mumbai’deki enerji, yaratıcılık ve tutku inanılmaz! Hindistan’daki ilk mağazamızı açacağımız için çok heyecanlıyız” dedi.

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.