İkinci Togg T10X Aliyev’e teslim edildi

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'e Türkiye'nin küresel mobilite markası Togg'un T10X akıllı cihazı törenle teslim edildi. Törene Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, Togg Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Tuncay Özilhan ve Bülent Aksu da katıldı.

Ekonomi 5 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’e Türkiye’nin küresel mobilite markası Togg’un T10X akıllı cihazı törenle teslim edildi. Başkent Bakü’ye hakim Dağüstü Park’ta düzenlenen törene Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Togg Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Tuncay Özilhan ve Bülent Aksu ile Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yalçıntaş, Togg CEO’su Gürcan Karakaş ve Türkiye’nin Bakü Büyükelçisi Cahit Bağcı katıldı.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Bakü’de düzenlenen törenle Anadolu rengindeki Togg’u teslim aldı.
Törene Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan, Togg CEO’su Gürcan Karakaş, BMC İcra Kurulu Üyesi ve CEO’su Murat Yalçıntaş ve Turkcell Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Aksu da katıldı. (Azertac-Anadolu Ajansı)

Bakan Varank, Aliyev’e Togg’un özel teslimat kutusu içerisinde anahtarını verdi. Varank, Türkiye’den ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’dan selam getirdikleri ifade ederek “İkinci aracı size teslim etmiş oluyoruz. Türk halkı, Azerbaycan’a ikinci aracın teslim edilmesinden çok memnun. Hayırlı uğurlu olsun. İnşallah güzel günlerde kullanırsınız” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan da Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Gardaşım İlham Aliyev de Türkiye’nin gururu Togg’unu teslim aldı. Hanenize hayırlı olsun. Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin gardaşım” ifadelerine yer verdi.

Togg Yönetim Kurulu ise Aliyev için özel hazırlanan Devrim otomobili ve Togg’un kompozisyonundan oluşan bir eser takdim etti.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Bakü’de düzenlenen törenle Anadolu rengindeki Togg’u teslim aldı. Törene, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank da katıldı. (Azertac – Anadolu Ajansı)

Togg Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Aliyev’e Devrim otomobilinin kısa hikayesini anlattı, Türk halkının selamını iletti.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Bakü’de düzenlenen törenle Anadolu rengindeki Togg’u teslim aldı. (Azertac-Anadolu Ajansı)

Aliyev, direksiyon başına geçerek Togg’la Cumhurbaşkanlığı Çalışma Ofisi’ne geçti. Araçta Aliyev’in yanında Bakan Varank, arkada ise Hisarcıklıoğlu, Özilhan ve Karakaş oturdu.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Bakü’de düzenlenen törenle Anadolu rengindeki Togg’u teslim aldı.
Törene katılan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Togg CEO’su Gürcan Karakaş, Aliyev’e Togg’a ilişkin bilgi verdi. (Azertac-Anadolu Ajansı)

İlk aracı teslim aldı ve açıkladı: Togg'a ucuz krediİlk aracı teslim aldı ve açıkladı: Togg’a ucuz kredi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.