iPhone 15 serisi ön siparişi rekor kırdı

iPhone 15 serisi için verilen ön sipariş, iPhone 14 serisinin 16 Eylül 2022 tarihinde gerçekleşen lansman satışının 2 katına ulaştı. Apple ürünleri için satıcısı Hepsiburada olan siparişler saat 19.00'a kadar verildiği takdirde “Yarın Kapında” ile ertesi gün adrese teslim edilecek.

Ekonomi 25 Eylül 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Apple'ın 12 Eylül'de tanıttığı iPhone 15 tüm satış kanallarında ilgi görürken, Hepsiburada'da ön sipariş rekoru kırdı.

Online alışveriş sitesi Hepsiburada, yeni iPhone 15 serisi ön siparişinde rekor kırdı. 15 serisi için verilen ön sipariş, 14 serisinin 16 Eylül 2022 tarihinde gerçekleşen lansman satışının 2 katına ulaştı. Seriye ait cihazlar için verilen sipariş sayısı ise geçen seneye göre 10 kat arttı.

Apple’ın 12 Eylül tarihinde gerçekleştirdiği Wonderlust etkinliğinde tanıttığı iPhone 15 serisi için Hepsiburada üzerinden 22 Eylül’ün ilk dakikalarından itibaren ön sipariş verilirken, ilk yarım saatte alınan ön sipariş rekor sayıya ulaştı. Ön sipariş verilen Apple ürünleri arasında iPhone 15 Pro serinin en çok satın alınan ürünü oldu. 15 serisinin Hepsiburada üzerinden aldığı trafik de geçen yıl tanıtılan 14’e göre yüzde 160 arttı.

Yeni iPhone 15, Türkiye'de 50 bin liradan başlayacak, 93 bin liraya kadar gidecekYeni iPhone 15, Türkiye’de 50 bin liradan başlayacak, 93 bin liraya kadar gidecek

Apple Watch 9 da büyük ilgi gördü

22 Eylül ön sipariş döneminde satın alınan ürünler 29 Eylül tarihinde teslim edilmeye başlanacak. Hepsiburada ön sipariş sürecinde, müşterilerine özel Hepsiburada limiti ile ödeme kolaylığı ve 3 taksit yapan tek platform oldu. Satışa sunulan Apple ürünleri için satıcısı Hepsiburada olan siparişler saat 19.00’a kadar verildiği takdirde “Yarın Kapında” ile ertesi gün teslim edilecek. Hepsiburada’nın iPhone 15 serisi için gerçekleştirdiği ön siparişin yanı sıra dünyanın en popüler saati Apple Watch Series 9 da büyük ilgi gördü.

iPhone'un geçen yılki satış geliri de Türkiye'nin bir yıllık ihracatına yaklaştıiPhone’un geçen yılki satış geliri de Türkiye’nin bir yıllık ihracatına yaklaştı

Hepsiburada Premium 1 milyon üyeye ulaştıHepsiburada Premium 1 milyon üyeye ulaştı

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.