Okul ihtiyaçları için kampanyalar başlıyor

11 Eylül’de ilk ders zili çalacak bu nedenle veliler, çocukları için kırtasiye ve diğer teknolojik ihtiyaçlar için yüksek fiyatlardan dolayı kampanyalara yöneliyor. Hepsiburada’da bunun için müşterilerine yüzde 50’ye varan indirim kampanyaları sunuyor.

Ekonomi 26 Ağustos 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Hepsiburada okul alışverişi için "Şimdi al 3 ay sonra öde" kampanyasıyla birlikte avantajlı fırsatlar sunuyor.

Hepsiburada, yeni okul sezonuna hazırlanan öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamak için birçok seçenekler, ayrıcalıklı fırsatlar, bütçe dostu fiyat ve ödeme kolaylıkları sunacak.

Türkiye’nin en büyük e-ticaret platformlarından biri olan Hepsiburada’da veliler, çocukların tüm ihtiyaçlarını “şimdi al 3 ay sonra öde” fırsatıyla tamamlayabilecek. Axess, QNB Finansbank ve Yapı Kredi World kartlarda geçerli olan avantaj sayesinde müşteriler “Hemen Al Sonra Öde” seçeneğini işaretleyerek, 12 aya kadar taksit avantajını kullanabiliyor ve alışverişini 3 ay sonra ödemeye başlayabiliyorlar.

Müşterilerin yaptığı alışveriş bedeli kart limitinden de düşülmüyor. Ayrıca “Alışveriş Kredisi – 3 Ay Sonra” seçeneğini kullanarak uygun banka seçilerek 36 aya varan taksit ve yüzde 0’dan başlayan faiz oranıyla alışveriş kredisi kullanabiliyor.

Kırtasiye ve Teknoloji kategorilerinde fırsatlar bitmiyor

Hepsiburada; defter ve ajandalarda, kalem ve yazı ürünlerinde, boya aktivite ürünlerinde 400 TL alışverişe 50 TL indirim de sunuyor. Bunun yanı sıra okul çantalarında, suluk ve mataralarda ise %15 indirimi müşteriler kullanabiliyor.

Hepsiburada’da, teknoloji markalarının popüler ürünleri de çok özel fiyatlarla öğrencileri bekliyor. Asus, HP, Lenovo, Dell ve Casper markalı dizüstü bilgisayarlarda okula dönüş döneminde indirimli fiyatlarla sunuluyor. Ayrıca fiyat performans telefon markaları POCO, Xiaomi, Reeder gibi telefon modellerinde uygun ödeme seçenekleri ve 12 bin TL altı fiyatlarla Hepsiburada’da yerini alıyor.

Teknoloji aksesuarlarının akıllı saat kategorisinde ise BabySmart markasının akıllı çocuk takip saati ve Logitech ürünlerinde de yüzde 15’e varan indirimler müşterileri bekliyor. Okul alışverişini eksiksiz tamamlamak isteyenler için Hepsiburada, müşterilerini bekliyor.

Otomobilden sonra motosiklet almak da hayal olunca elektrikli bisiklete talep patladıOtomobilden sonra motosiklet almak da hayal olunca elektrikli bisiklete talep patladı

Okul modasında adres: Hepsiburada

Hepsiburada’nın giyim koleksiyonunda her yaştan öğrencilerin konfor ve şıklığı için ürünler yer alıyor. June çocuk ürünlerinde yüzde 50’ye varan indirim, Zepkids ürünlerinde sepette yüzde 50 indirim, çocuk spor ayakkabılarında, çocuk spor giyim ürünlerinde ve spor sırt çantalarında yüzde 25’e varan indirimin yanı sıra outdoor giyim ve ayakkabıda sepette yüzde 15 indirim kullanıcıları bekliyor.

Fırsatlara premium etkisi de katılıyor

Ayrıca Hepsiburada Premium’lular okul alışverişi döneminde de tüm alışverişlerinde kargo bedava, yüzde 3 Hepsipara kazancı ve hediye BluTV üyeliğinden yararlanabiliyorlar. Premium’a ilk ay 1 TL, sonraki aylar ayda 14.90 TL’ye üye olunabiliyor.

Hepsiburada Premium tanıtıldıHepsiburada Premium tanıtıldı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.