Ronaldo’dan aldığı imza milyoner yaptı

İmza avcısı Peter Johnson, spor hatıraları işini kurduğunda 10 bin sterlin borcu vardı. 4,5 yıl önce Ronaldo'dan aldığı imzayla spor hatıraları şirketini kuran Johnson, bugün bir milyoner. Şirketi Stella, spor dünyasının önde gelen takımlarının hatıra eşyalarını dünyanın dört bir yanına satıyor.

Ekonomi 19 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Peter Johnson'un hayatı 4.5 yılda değişti.

“Real Madrid ile Manchester United ile oynuyordu. Ronaldo’nun uçuşunu öğrendim. Havaalanından otele giden otobüslerini takip ettim ve hemen bir oda ayırttım. En üst katta kaldıklarını ve takım odalarının ikinci katta olduğunu biliyordum. Asansörün en üst katta olduğunu gördüm ve aşağı inmesini bekledim. Şaka değil, açılan ilk asansör. Hayal edin, Ronaldo orada duruyordu! Ben de atladım ve o da ‘Ne oluyor?’ dedi. Bir imza aldım ve ondan sonra her şey değişti.”

Ronaldo, Johnson’ın milyoner olmasında büyük rol oynayan futbol yıldızlarının başında geliyor.

İmza avcısı Peter Johnson, 10 bin sterlin borcu varken hayatını değiştiren anıyı böyle anlatıyor. Ronaldo’dan aldığı imzadan sonra Stella adlı spor hatıraları şirketini kuran Johnson, taraftarlara imzalı formalardan fotoğraflara ve hatıra eşyalara kadar binlerce ürünün satışını yapıyor. Johnson sıfırdan kurduğu şirkette şu anda 12 kişiyi istihdam ediyor.

Al-Hilal’den Messi’ye tarihi teklif… Böylesi görülmedi!Al-Hilal’den Messi’ye tarihi teklif… Böylesi görülmedi!

İngiliz Daily Mirror gazetesinde yayınlanan habere göre birçok üst düzey spor yıldızıyla anlaşma imzalayan şirketin sırrı, Johnson’ın Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi gibi dev isimleri “tuzağa düşürerek” imzalarını alması. Onların imzalarını almak için her gün yeni yöntemler geliştiren Johnson, sonunda dünya yıldızı ikiliyle tanışmayı başarmış. Onları tişörtlerini ve diğer eşyalarını imzalamaya ikna ettikten sonra bunları büyük bir kâr karşılığında satmaya başlamış. Stella şu anda uluslararası futbol takımları, İngiltere’deki ragbi ligi ve Moto GP’nin hatıra eşyalarını dünyanın dört bir yanına satıyor.

Ronaldo’nun Manchester United’daki ikinci döneminde giydiği formalardan biri yaklaşık 2.500 sterline satılıyor.

10 bin sterlin borcu vardı

Merkezi Worcestershire’da bulunan şirket, 5 yıl önce piyasaya binlerce sterlin borcu olan Johnson için çarpıcı bir geri dönüşün yolunu açmış oldu. Gençken imza peşinde koştuğunu, onları para karşılığında satmanın heyecanını sevdiğini vurgulayan Johnson, “Sonra dünyayı dolaşmaya başladım. Asya’daki F1’e, Japonya’daki Dünya Ragbi Kupası’na, Manchester City’nin sezon öncesi turlarına gittim. Sonra ‘Bunu bir imparatorluk haline getirelim’ diye karar verdim. 10.000 sterlin borcum vardı. Şimdi bir milyonerim. Hepsi 4,5 yıllık çalışmayla oldu” diyor.

THY bu işi seviyor! 3 spor efsanesi aynı filmdeTHY bu işi seviyor! 3 spor efsanesi aynı filmde

 

 

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.