10 erkek toplanıp bir kadına saldırdı ve hepsi serbest kaldı

18 yaşındaki Rabia Altun bir arkadaşına çalıştığı tekel bayisine borcu olan erkeğin adını sorunca saldırıya uğradı. 10 erkek toplanıp kadına saldırdı: "Bir kişi beni dolaba itip yumruklamaya başladı. Dişlerim kırıldı."

Gündem 25 Ağustos 2024
Bu haber 3 hafta önce yayınlandı

18 yaşındaki Rabia Altun İstanbul’un Büyükçekmece ilçesinde akrabasına ait tekel bayisinde çalışıyordu. Bir gün kız arkadaşına mesaj attı ve markete borcu olan bir erkeğin adını sordu.

Dövülüp dişlerini kaybetmesiyle sonlanan süreç böyle başladı.

Arkadaşının sevgilisi mesajları gördü. Nedendir bilinmez duruma tepki gösterip tehdit ve hakaret yağdırdı. Ardından adam toplayarak dükkanı bastı. Saldırı sırasında genç kadının yüzüne yumruk atıldı, ön dişleri kırıldı. Ailesiyle karakola giderek şikayetçi olsalar da saldırganlar aynı akşam adli kontrolle serbest bırakıldı.

Genç kadın yaşadıklarını şöyle anlattı:

“Markete borcu olan birinin adını bir arkadaşıma sordum. Ondan sonra sevgilisi bana bir sürü mesaj attı, tehdit etti. Sonra dükkanı 10 kişi bastılar, üstüme yürüdüler. Kardeşinin ismini mesajlarda geçirdiğim için kıskanıyormuş bu yüzden üstüme yürüdü.

‘İsmini bir daha geçirmeyeceksin’ dedi, tehdit ve küfürler etti. Ben önce bunları takmadım ‘üsluplu konuş’ dedim ama devam etti. Ben da abimi aradım, hiç muhatap olmadım ama daha çok sinirlendi. Ben de sonunda kasadan çıktım ve onu dükkandan dışarıya çıkardım.

Kameranın gözükmeyen kısmında tekrar itildim ve şiddet gördüm. Ondan sonra abimin arkadaşı dışarıdan geldi. 3-4 kişiyle beraber çıkarmaya çalıştılar. Ben kapının girişindeyken bir kişi dolaba ittirip beni yumruklamaya başladı.

Dolaba kafamı çarptım, dişlerim kırıldı. Ben de o esnada çığlık atmaya başladım. Bu arada çok konuşamıyorum ve ondan sonra hala üstüme yürümeye devam ettiler.

‘Aynada kendime bakamıyorum’

Her şey kamera kayıtlarında var ama buna rağmen serbest kaldılar. Denetimli serbestlik verdiler. Olan benim dişlerime oldu. Mağdurum gerçekten. Üst dişlerimde de baskı gördü onda daha ne olduğunu da bilmiyorum. Maske takmamın sebebi rahatsız oluyorum. İnsanların o şekilde bakmasını istemiyorum dışarıya bile çıkamıyorum utanıyorum. Dün kolumda da morlukları vardı. Bunları yeni fark ettim.

Günlerdir markete de gitmiyorum ve gitmeyeceğim, çünkü korkuyorum ve psikolojim bozuldu. Artık aynada kendime bakamıyorum. Çok rahatsız oluyorum ve üzülüyorum. Dişlerimi çok seviyordum ve böyle kaybedince yokluğunu hissediyorum en azından keşke bir gün bile olsa gözaltına alınsalardı onu bile yatmadılar. Sadece savcı karşısına çıkıp denetimli serbestlik aldılar, adalet istiyorum.”

Vahşet bitmiyor: Eşini vurmak isteyen erkek 5 yaşındaki çocuğunu katlettiVahşet bitmiyor: Eşini vurmak isteyen erkek 5 yaşındaki çocuğunu katletti

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.