10 yıldır birlikte olduğu kadını bir gece 17 yerinden bıçaklayıp intihar etmeye kalktı

Antalya'da Yılmaz Gündüz, 10 yıldır beraber yaşadığı Burcu Gezersoy'u 17 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Cinayet sonrası intihar girişiminde bulunan saldırgan tedavi altına alındı.

Gündem 15 Ocak 2024
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
Yılmaz Gündüz ve Burcu Gezersoy 10 yıldır beraber yaşıyorlardı.

Burcu Gezersoy Antalya’nın Kepez ilçesinde halı pazarlamacısı Yılmaz Gündüz’le yaşıyordu. 10 yıldır birlikteydiler ve üç de çocukları olmuştu. Dün gece ikili arasında kavga çıktı ve Yılmaz Gündüz Burcu Gezersoy’u 17 yerinden bıçakladı. sesleri duyan komşular 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verdi, eve sağlık ve polis ekipleri geldi. Sağlık ekipleri ulaştığında Burcu Gezersoy ağır yaralıydı ve ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yılmaz Gündüz de aynı bıçakla intihar girişiminde bulunmuştu. O da tedavi altına alındı. Genç kadın tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamadı, Yılmaz Gündüz ise ağır yaralı olarak tedavi görüyor.

Anne Zale Gezersoy kızının cenazesini alıp Uşak’a döndü.

Uşak’tan Antalya’ya gelen genç kadının annesi Zale Gezersoy olayı şöyle anlattı: Burcu gece yatak hazırlamak için eğildiği sırada Yılmaz Gündüz onu bıçaklamaya başladı ama kavganın neden çıktığı belli değildi. Acılı anne “Benim ciğerim yandı, hiçbir ananın yüreği benim gibi yanmasın. Böyle katillere hiçbir anne baba çocuklarını teslim etmesin. Benim çocuğum 17 kez bıçaklanacak ne yaptı. Kötü yolda mı gördü? Ne etti de bunları benim çocuğuma yaptın” dedi. Genç kadının iki kız kardeşi de annesinin yanında gözyaşı döktü.

Adli tıptaki işlemlerin ardından annesi Zale Gezersoy’a teslim edilen Burcu Gezersoy’un cenazesi defnedilmek üzere Uşak’a götürüldü.

Kadın cinayetinde emsal karar: Kanundaki en ağır cezaya çarptırıldılarKadın cinayetinde emsal karar: Kanundaki en ağır cezaya çarptırıldılar

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.