11 günlük evlilik, ömürlük acı: Yeni çifti balayı yolundaki kaza ayırdı

Sakarya'da yaşayan Gürkan Seda Aslan çifti 16 Eylül'de evlendiler ancak balayı yolunda geçirdikleri kazayla ayrıldılar. Genç kadın hastanedeki tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Gündem 29 Eylül 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı

Gürkan ve Seda Aslan çifti, 16 Eylül’de evlenmişlerdi ve hayatlarına Sakarya’da devam ediyorlardı. Yeni evli çift, planladıkları balayı için düğünlerinden 11 gün sonra otomobilleriyle yola çıktı. Ancak Burdur’un Çavdır ilçesi Çavdır Tefenni Karayolu Antalya Kavşağı’nda otomobil, Ali A. kontrolündeki minibüsle çarpıştı.

Çarpışmanın ardından minibüs yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı ve 1’i ağır toplam 5 kişi kazada yaralandı.  Olay yerine gelen sağlık ekipleri ise yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı.

Durumu ağır olan Seda Aslan, Tefenni Devlet Hastanesi’ndeki tedavisinin ardından Burdur Devlet Hastanesi’ne sevk edildi ama buradaki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kazadan yaralı kurtulan Gürkan Aslan’ın sosyal medyadaki son paylaşımı ise Seda Aslan’la düğünlerinde ettikleri dans. Videoda çiftin düğüne giriş dansı yaptıkları ve birbirlerine güldüğü görülüyor.

Milyonlarca takipçi, milyon dolarlık servet: Sosyal medyanın en çok kazanan 10 ismiMilyonlarca takipçi, milyon dolarlık servet: Sosyal medyanın en çok kazanan 10 ismi

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.