15 yaşındaki kızı eski sevgilisi öldürmüştü, mesajlar ortaya çıktı: Sana son kez hediye getireceğim

İzmir'de 15 yaşındaki Hacer aynı yaştaki eski sevgilisi tarafından katledildi. Hacer'in son mesajları ortaya çıktı ve Umut'un ona son kez hediye vermek istediğini söylediği ortaya çıktı.

Gündem 18 Haziran 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Öldürülen 15 yaşındaki Hacer Çetinalp.

İzmir Karabağlar’da yaşayan Hacer Çetinalp henüz 15 yaşındaydı. Anne ve babası ayrıydı, o da annesiyle yaşıyordu. Hacer’in Umut adında bir sevgilisi vardı. Kendisiyle aynı yaştaydı ama dört ay önce ayrılmışlardı. Umut’un isteğiyle Hacer babasının evinde eski sevgilisiyle görüştü ama bunun tuzak olduğu sonra polisin çözdüğü mesajlarla ortaya çıkacaktı.

Babası onları evde yalnız bırakıp bir süre dışarıda dolaştı. Eve geldiğinde kızını kanlar içinde yerde buldu. Hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verdi ama Hacer çoktan ölmüştü. Baba gözaltına alındı, olaydan bir gün sonra da Umut yakalandı. Umut ilk ifadesinde Hacer’i kendisini aldattığı için defalarca bıçakladığını ve kaçarken suç aleti bıçağı ve Hacer’in cep telefonunu da yanına aldığını söyledi. Hacer’in telefonunu bir çöp konteynerine atmıştı, o da bulundu. Bu arada baba da gözaltındaydı, serbest bırakıldı.

Hacer’in babasıyla mesajlaşması.

Sabah’tan Ceyhan Torlak’ın haberine göre olayın ayrıntıları Hacer’in telefonundan çıktı. Hacer babasına Umut’un cumartesi günü kendisiyle görüşmek istediğini söylüyordu. Babası da annesi izin vermez diye kendi evine getirmesini söylüyordu. Nitekim öyle olmuştu Hacer, Umut’la babasının evinde buluşmuştu. Hacer’in mesajlarından çıkan diğer bir olay da nasıl kandırıldığıydı. Umut, Hacer’e Artvin’e gideceğini ve bir daha gelmeyeceğini söylemişti: “Gitmeden önce seni son kez görüp veda etmek istiyorum. Sana son kez bir hediye getireceğim.”

Hacer henüz 15 yaşında bir erkek şiddetinin kurbanı oldu ve kimi kaynaklara göre 120 kimi kaynaklara göre 30 bıçak darbesiyle katledildi.

15 yaşındaki çocuk sevgilisini 120 bıçak darbesiyle öldürdü15 yaşındaki çocuk sevgilisini 120 bıçak darbesiyle öldürdü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.