17 yaşındaki Melek Nur’u başından vurup hastane önüne bıraktı

Ercan D. yılbaşı gecesi otomobilde yanındakilere silah doğrulttu, "Seni mi vurayım? Yoksa seni mi?" dedi ve 17 yaşındaki Melek Nur Özgener'i başından vurarak ağır yaraladı. Ailesinin iddiasına göre de Özgener'i hastanenin önüne bırakıp kaçtı.

Gündem 3 Ocak 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı

Olay yeni yıla girerken saat 23.30 sıralarında Fatih’te yaşandı. 17 yaşındaki Melek Nur Özgener yılbaşını kutlamak için Nisa A. ve Ercan D. ile buluştu. Otomobilin içinde oturuyorlardı ki Ercan D. silahını çıkarıp iki kız arkadaşına doğrulttu, “Hanginizi vurayım” dedi.

Cevabı olamazdı bu sorunun ama o cevap almış gibi tetiğe basıp arka koltukta oturan Özgener’i başından vurdu. Ardından korkuya kapıldı ve Özgener’i otomobiliyle en yakındaki hastaneye bırakıp kayıplara karıştı. Yaralı Melek Nur Özgener ameliyata alındı, polis dört yıl önce benzer bir suçtan yargılanıp serbest bırakılan Ercan D.’yi yakalamak için harekete geçti.

Sosyal medya hesabından tabanca fotoğrafı da paylaştığı görülen Nisa A. gözaltına alınıp serbest bırakıldı, ağır yaralı Melek Nur Özgener ise yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.

Hastane kapısında kızından gelecek iyi haberi bekleyen baba Bülent Özgener “Yılbaşı günü kızımı çağıracağım sırada memurlar aradı. ‘Acile gelir misiniz’ dediler. Sandım ki biri şaka yapıyor. Melek Özgener’in babası olup olmadığımı sordu sonra. ‘Acil hastaneye gelir misiniz’ dedi yeniden ben de gittim. Memur bey anlattı. İki kız bir erkek varmış arabada. Erkek ‘Hanginize sıkayım’ demiş. Benim kızımın kafasında patlamış. Eli tetiğe değmiş. Arka taraftan girip ön kulak arkasından çıkmış. Bu adam daha önce de cinayet işlemiş. Denetimli serbestlikten salmışlar” dedi.

‘Hastanenin önüne bırakıp kaçtı’

Güçlükle konuşan baba Özgener “Geldiğimde gördüm ki yoğun bakımda. Kızım şu an ölümle pençeleşiyor. Arabanın içinde mermi patladıktan sonra hastaneye getiriyor. Önüne kızımı atıp kaçmaya başlıyor. Memur arkadaş o sırada görüp plakasını alıyor. Araştırıyorlar. Çocuk yurt dışına da kaçabilir. Memur arkadaşlara da söyleyeceğim. Yurt dışına kaçarsa bulamazlar. Böyle kişilere adalet lazım. Hiç salmamaları lazım” dedi.

‘Uyuşturucu ve silah kaçakçılığı var’

Baba Özgener “Bu yanlarındaki Nisa isimli kızla uzun süredir beraberler. Ama kız ailesinden kopuk. Benim kızımla tanıştıktan sonra iş patlıyor. Kız uyuşturucu satıyordu. Benim kızıma da sattırmaya çalışmışlardır. Vuran çocuk da uyuşturucu satıcılığı ve silah kaçakçılığı yapıyor. İlk gördüğümde her tarafı şişmişti. Boynunda yaralar vardı. Belki de kızıma başka şeyler de yapacaklardı” dedi.

‘Benim kızımla ne işi olabilir’

Fotoğrafları gösterirken isyan eden baba Bülent Özgener “Kızım 17 yaşında. Bu adamın iki çocuğu var. Benim kızımla ne işi olabilir? Bu adam zaten uyuşturucu satıyor. Silah kaçakçılığı var. Ne işi olabilir benim kızımla” diye yakındı.

Kamyonetinde silahla başından vuran ortağı çıktıKamyonetinde silahla başından vuran ortağı çıktı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.