24 saatte 2 şüpheli çocuk ölümü: Biri parkta, biri okul bahçesinde bulundu

Ankara’da 13 yaşındaki bir çocuğun cesedi çocuk parkında, Samsun’da 15 yaşındaki bir çocuğun cesedi ise okul bahçesinde bulundu. Ölüm nedenleri henüz belirlenemedi, soruşturmalar sürüyor.

Gündem 6 Ağustos 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı

Türkiye’nin 2 farklı ili, dün şüpheli çocuk ölümleriyle sarsıldı.

Ankara’da 13 yaşındaki Osman Can Ç.’nin parkta ölü bulunmasının ardından bu kez de Samsun’da 15 yaşındaki Y.Ö., imam hatip ortaokulu bahçesinde ölü bulundu.

Samsun Bafra’da Emirefendi Mahallesi Tabip Sokak’taki Bafra İmam Hatip Ortaokulu bahçesinde hareketsiz yatan bir kişiyi gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.

Otopsi sonuçları bekleniyor

Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede 15 yaşındaki Y.Ö’nün hayatını kaybettiği belirlendi.

Çocuğun cenazesi, kesin ölüm nedeninin anlaşılabilmesi için otopsi yapılmak üzere Bafra Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Ankara Altındağ Karapürçek Mahallesi’nde de 13 yaşındaki Osman Can Ç.’nin cansız bedeni bulundu. İddialara göre 13 yaşındaki Osman Can Ç., gece çakmak gazı koklamaya başladı. Hayatını kaybeden çocuğun ilk belirlemelere göre çakmak gazından zehirlendiği, kesin ölüm sebebinin ise otopsi sonucu netleşeceği belirtildi. Osman Can Ç.’nin ölüm nedeninin tespit edilmesi için cansız bedeni Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Dere kenarında ceset bulundu, imam gözaltında... Cebinden çıkan not ise şaşırtıcıDere kenarında ceset bulundu, imam gözaltında… Cebinden çıkan not ise şaşırtıcı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.