Sonu hazin bir ev kazası: Üç çocuk evde yalnızdı, biri çamaşır makinesine girdi

Adana’da çok acı bir olay meydana geldi. En büyüğü 12 yaşında evde kalan üç çocuktan biri çamaşır makinesine girdi. Havasız kalan kız çocuğu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Gündem 21 Mart 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Temsili fotoğraf.

Adana’nın Sarıçam ilçesine bağlı Suluca mahallesinde çok acı bir olay yaşandı. İddiaya göre ceza infaz koruma memuru baba Tayfur K. ile Yüreğir Devlet Hastanesinde çalışan Suna K. 19 Mart 2024 Salı günü işe gitmek için sabah evden çıktı.

12 yaşındaki Zeynep Hilal K., altı yaşındaki Alparslan Türker K. ve üç yaşındaki Elif Ayyüce K. evde yalnız kaldı. Öğle saatlerinde Zeynep Hilal K. annesini arayarak Elif Ayyüce’nin kayıp olduğunu söyledi. Suna K. da arayıp bunu eşine bildirdi. Baba Tayfur K. hemen eve gitti.

Üç yaşındaki Elif Ayyüce K.’nın hayatını kaybettiği site.

Baba eve geldiğinde altı yaşındaki oğlu Alparslan Türker K. kardeşini çamaşır makinesinin içinde bulup dışarı çıkardığını söyledi. Baba havasız kalan ve hareketsiz olan kız çocuğuna hemen suni teneffüs ve kalp masajı yaptı. Kalbi atmaya başlayan kız çocuğu çağrılan ambulansla önce Yüreğir Devlet Hastanesi’ne, ardından da Balcalı Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak Elif aynı gün gece saatlerde hayatını kaybetti.

Elif Ayyüce’nin cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü, otopsinin ardından da ailesine teslim edildi. Çamaşır makinesinde havasız kalıp boğularak ölen Elif Ayyüce K. toprağa verildi.

Yine sığınmacı faciası: Çanakkale'de lastik bot battı, 7'si çocuk ve bebek 22 kişi öldüYine sığınmacı faciası: Çanakkale’de lastik bot battı, 7’si çocuk ve bebek 22 kişi öldü

 

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.