Dört araca, ardından yolda yürüyen kadına çarptı, serbest bırakıldı: 31 suç kaydı varmış

Park halindeki dört otomobile ardından da yolda yürüyen Dila K.'ye çarpıp kaçan turizmci ve otel sahibi Furkan D. serbest bırakıldı.

Gündem 15 Ağustos 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı

İstanbul Beşiktaş’ta yokuştan hızla gelen cip önce park halindeki dört otomobile, ardından da yolda yürüyen Dila K.’ye çarptı. Kazadan sonra kaçan sürücü Furkan D. Çerkezköy’de yakalandı. Furkan D.’nin ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldığı öğrenildi.

Kaza 11 Ağustos Pazar günü saat 04.00 sıralarında İstanbul Beşiktaş, Fulya Deresi Sokak’ta meydana geldi. Gece saatlerinde yokuş aşağı hızla ilerleyen cipin sürücüsü Furkan D. direksiyon hakimiyetini kaybetti. Cip park halindeki dört araca, ardından yolda yürüyen Dila K.’ye çarparak devrildi.

Aracın çarptığı Dila K. ağır yaralandı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Çevredekiler cipten iki kişiyi çıkardı. Çıkarılan iki kişi yara almamıştı ama Dila K. hastaneye kaldırıldı.

31 suç kaydı ortaya çıktı

Kazanın ardından olay yerinden kaçan Furkan D. dört saat sonra Çerkezköy’de yakalandı. Kasten yaralama dahil 31 suç kaydı bulunan sürücünün turizmci ve otel sahibi olduğu ortaya çıktı. Furkan D. emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde gece saatlerinde hızla gelen cipin önce araçlara, daha sonra da yolda yürüyen bir kadına çarparak yan yattığı görülüyor.

Kazayı duyarak olay yerine koşan Hamit Aktürk “Gece saat 04.00 gibiydi. Bomba patlar gibi, deprem olur gibi bir gümbürtü koptu. Kalktım dışarı baktım. Bir araç ters dönmüştü. Araba çok hızlı şekilde son sürat gelmiş. Kadına vurdu. Kadın başka arabaya kafasını çarptı yere düştü. Ambulansı çağırdık. Konuşturduk. Şoförlerden biri yoktu. Mahalle sakinleri araçtan insanları çıkardı” dedi.

Mersin’de korkutan kaza: Demir kapıya tırmanan yedi yaşındaki çocuğun çenesine korkuluk saplandıMersin’de korkutan kaza: Demir kapıya tırmanan yedi yaşındaki çocuğun çenesine korkuluk saplandı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.