Sevgilisinin takıntılı eski sevgilisini öldürdü

Kağıthane’de bir adam kendisini evine çağıran eski sevgilisinin yeni sevgilisi tarafından öldürüldü. Aslında önce binanın girişinde saldırıya uğradı ama silah tutukluk yaptı. Kaçarak içeri girdi. Bu sefer de dört yerinden bıçaklandı.

Gündem 14 Temmuz 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı

İstanbul’un Kağıthane ilçesinde oturan 50 yaşındaki Serdar K. Zahide B ile sevgiliydi. Ancak kadın bir gün ayrılmak istedi. Adam ise tabiri caizse saplantılı şekilde onu düşünmeye devam etti. Aradan zaman geçti. Zahide bu kez Fikret Ö. ile yeni bir ilişkiye başladı. Ancak Serdar peşini bırakmamıştı. Arayarak görüşmek istediğini söyledi.

Zahide teklifi reddetmedi, aksine kabul etti. Durumu yeni sevgilisine anlattı ve adamı evine çağırdı. Plan işlemeye başladı ve kadın yalnız değildi.

Serdar arkadaşı Hakan’la binanın önüne geldi. Ancak burada ikiliyi sürpriz bekliyordu. Zahide ve Fikret’in arkadaşı Emre tabancayla ateş etmek için koşarak geldi ancak silah tutukluk yaptı.

Serdar hızla binaya girdi. Burada onu Zahide, Fikret ve akrabası Seher Ö. bekliyordu. Neye uğradığını şaşıran adam Fikret’in saldırısına uğradı. Vücudunun dört yerinden bıçaklandı.

Birlikte geldiği arkadaşı onu hastaneye kaldırdı ama tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Bıçağı yıkayıp çekmeceye koydu

Mahalle sakinleri polise haber verdi. Eve geldiklerinde Fikret’in üstü ve yerler kan içindeydi. Dört kişi de gözaltına alındı.

Seher ifadesinde olayda kullanılan bıçağı önce klozete attığını, ardından yıkayarak mutfaktaki çekmeceye koyduğu söyledi.

İtiraf etti

Fikret Ö. de emniyette Serdar K.’yi kendisinin bıçakladığını itiraf etti.  Emre K. ise silahla ateş açtığını, ancak tutukluk yaptığını söyledi.

Fikret Ö. çıkartıldığı mahkemece “kasten öldürme” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer üç kişi ise adli kontrolle serbest bırakıldı.

Emre K.’nin 11, Fikret Ö.’nün ise iki suç kaydı olduğu ortaya çıktı.

16 yıl hapis yattı, çıkınca yine cinayet işleyip başında polisi bekledi16 yıl hapis yattı, çıkınca yine cinayet işleyip başında polisi bekledi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.