Deniz otobüsünün tuvaletinde ölü bulundu

Bursa'daki Mudanya iskelesine yanaşan feribottaki tuvalette bir erkeğin cansız bedeni bulundu. Yapılan incelemede ölen kişinin yanında uyuşturucu kullanma aparatı bulundu. Neden öldüğü otopsi raporundan sonra belirlenecek.

Gündem 28 Eylül 2024
Olay yerine ait bir fotoğraf.

Yenikapı-Bursa seferini tamamlayan İstanbul Deniz Otobüsleri’ne (İDO) ait deniz otobüsü Mudanya’nın Güzelyalı Mahallesi Bursa Feribot İskelesi’ne yanaştı. Feribottaki yolcular indi ve polis ekipleri son kontrolleri yapmak için feribot arandı. Polisler tuvalete baktığında bir kişinin hareketsiz yattığını gördüler. Hareketsiz yatan kişi bir erkekti ve 30-40 yaş aralığında görünüyordu.

Duran Doğanyiğit.

Haber verilmesiyle iskeleye polis ve sahil güvenlik komutanlığı ekipleri ile sağlık görevlileri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde yerde yatan kişinin öldüğü anlaşıldı. Üstünden kimlik de çıkmadı. İlk incelemede neden öldüğü anlaşılmadı ama yanında uyuşturucu kullanma aparatı vardı. Ceset, kime ait olduğu ve ölüm nedeninin belirlenmesi için, Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Bir süre ölen kişinin 42 yaşındaki Duran Doğanyiğit ait olduğu tespit edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Sigara kaçakçılığından uyuşturucu 'krallığına': İspanya'nın Türk Escobar'ı öldüSigara kaçakçılığından uyuşturucu ‘krallığına’: İspanya’nın Türk Escobar’ı öldü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.