Abiye silahlı tuzak: Hiç düşünmeden bastı tetiğe

Bayrampaşa'da abisinin aracının önünü kesen Raif T., yanındaki silahla ateş etti. Abi Rahmi T. kanlar içinde yere yığılırken o da Bulgaristan'a kaçmaya çalıştı ama yakalandı.

Gündem 4 Ağustos 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Olay yeri ve saldırıda kullanılan silah.

İstanbul’da yaşayan 43 yaşındaki Rahmi T. ve 40 yaşındaki Raif T. kardeşlerdi ama aralarında para yüzünden husumet vardı. Uluslararası otobüs şoförü olan abi Rahmi T. dün yola çıkmıştı ve Bayrampaşa’ya ulaşmıştı. Seyir halindeydi ki hiç beklemediği bir şey oldu. Kardeşi Raif T. otobüsünün önünü kesti.

Rahmi T. kardeşini görünce otobüsünü durdurdu. Ancak kardeşinin belinde silah vardı. Tabancasını çıkardı abisine doğrulttu ve tetiğe bastı Raif T. sonra da kaçtı. Olayı görenler durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri burada yaralıya ilk müdahaleyi yaptı. Ağır yaralanan Rahmi T. hastaneye kaldırıldı, yoğun bakıma alındı. Raif T. ise önce Tekirdağ’a oradan da Bulgaristan’a kaçmaya çalışırken, yakalanarak gözaltına alındı. Ekiplerin olayla ilgili çalışmaları devam ediyor.

Tekirdağ'dan İstanbul'a cinayet takibi: Kaçan kişi polis çıktı, intihar ettiTekirdağ’dan İstanbul’a cinayet takibi: Kaçan kişi polis çıktı, intihar etti

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.