Otomobil AVM’nin yürüyen merdivenine daldı: Üç yaralı

Şişli'de bir AVM'nin otoparkında sürücüsü kontrolü kaybedince otomobil camı kapıyı kırıp içeri girerek yürüyen merdivenlerde asılı kaldı. Kazada biri çocuk üç kişi yaralandı. Yaralanan 8 yaşındaki çocuğun durumu ağır.

Gündem 21 Ocak 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı

Kaza, saat 17:00 sıralarında meydana geldi. Esentepe Mahallesi’nde bir AVM’nin otoparkında sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobil cam kapıyı kırıp içeri girdi. Daha sonra yürüyen merdivenlere giren otomobil burada asılı kaldı.

Araç yürüyen merdivende asılı kaldı.

Kazada biri çocuk 3 kişi yaralanırken, olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri gönderildi. Polis ve itfaiye ekipleri çevre güvenliği alırken, sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahalede bulundu. Kazada merdivenin başındayken otomobilin çarptığı 46 yaşındaki bir kişi ile ile yanındaki  8 yaşındaki çocuk ve otomobildeki bir kişi ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Kazada yaralanan 8 yaşındaki çocuğun sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu, diğer yaralıların ise iyi olduğu öğrenildi. Kaza ile ilgili gözaltına alınan sürücünün “taksirle yaralama”  suçundan adli makamlara sevk edileceği belirtildi.

Yine yolcu otobüsü yine katliam gibi kaza: Dokuz ölüYine yolcu otobüsü yine katliam gibi kaza: Dokuz ölü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.