Ağlayan bebeğini sakinleştirmeye çalışırken iki çocuğa çarptı

Pusette ağlayan bir aylık bebeği Leyla'yı sakinleştirmeye çalışırken direksiyon hakimiyetini kaybeden anne yolun karşısına geçmeye çalışan iki çocuğa çarptı. Kazada bu iki çocukla otomobildeki anne ve bebeği yaralandı.

Gündem 31 Ocak 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı

29 yaşındaki Emran D saat 18.00 sıralarında Baykoca Mahallesi’nden Bursa İnegöl ilçe merkezine seyir halindeyken pusetteki bir aylık bebeği Leyla ağlamaya başladı. Bebeğini sakinleştirmek için yolcu koltuğuna eğilen Emran D.’nin direksiyon hakimiyetini kaybetti ve otomobil yolun karşısına geçmeye çalışan 11 yaşındaki Emirhan İ. ve 15 yaşındaki Alperen S.’ye çarptı. Çarpışma nedeniyle iki çocuk yola savruldu, kontrolden çıkan otomobil aydınlatma direğine çarparak durabildi. Kazada minik Leyla ve anne Emran D. ile Emirhan İ. ve Alperen S. yaralandı.

Kazada yaralanan biri bebek ikisi çocuk 4 kişinin durumları iyi.

Kazayı gören çevredekiler yaralıların yardımına koşarken durum sağlık ekiplerine bildirildi. Sağlık ekiplerince olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralılar İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Talihsiz aile: Önce balon balığı zehirlenmesi sonra trafik kazasıTalihsiz aile: Önce balon balığı zehirlenmesi sonra trafik kazası

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.