Aile faciası: Eşini öldürüp kendini balkonda astı, cesetleri çocukları buldu

İzmir'de yaşayan İbrahim Köçer, eşi Nurtaç Köçer'i boğduktan sonra kendini balkonda astı. Bu korkunç manzarayı çiftin çocukları eve geldiğinde gördü.

Gündem 7 Haziran 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı
Dört katlı apartmanın ikinci katında cinayet işlendi.

İzmir’in Buca ilçesinde yaşayan 52 yaşındaki İbrahim Köçer, 45 yaşındaki Nurtaç Köçer’le evliydi. Gaziosmanpaşa Caddesi üzerinde dört katlı bir apartmanın ikinci katında yaşıyorlardı, üç çocukları vardı. Buraya yeni taşınmışlardı daha önce Manisa’nın Turgutlu ilçesinde hayatlarını sürdürüyorlardı.

İbrahim Köçer özel bir nakliye firmasında çalışıyordu ve iddiaya göre bipolar bozukluk teşhisi almıştı. Ancak bir süredir yine iddiaya göre ilaçlarını kullanmıyordu. Dün akşam saatlerinde biri 26 diğeri 9 yaşında olan iki kızını evden gönderdi İbrahim Köçer. 22 yaşında bir çocukları daha vardı, o işteydi. İbrahim Köçer, çocukların evde olmadığı bu anda birden eşiyle kavga etmeye başladı. Neden kavga ettikleri henüz bilinmiyor ama İbrahim Köçer, eşini boğarak öldürdü. Daha sonra evin balkonuna çıktı ve kendini astı.

Babası gibi bir nakliye firmasında çalışan çocukları eve döndüğünde korkunç manzarayla karşılaştı. Babası balkonda asılıydı, annesi evde cansız yatıyordu. Sinir krizi geçiren Y.K. isimli çocukları “Ben bu manzarayı nasıl unutacağım” diye bağırmaya başladı. Feryadını komşuları duydu ve hemen 112 Acil Çağrı Merkezine haber verdiler.

Adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Koçer çiftinin cenazeleri, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Başından vurularak öldürülmüştü: 15 yıllık cinayet dosyasında tutuklamaBaşından vurularak öldürülmüştü: 15 yıllık cinayet dosyasında tutuklama

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.